Haberler

Nusret'ten tek taş yüzüklü paylaşım! Evleniyor mu?

Güncelleme:

Sosyete kasabı Nusret, etin içine koyduğu tek taş yüzükle takipçilerinin kafasını karıştırdı. Paylaşımının altına "She said yes" notunu yazan Nusret, akıllara evleniyor mu sorusunu getirdi.

'Saltbae' hareketiyle ve yatırımlarıyla dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe, sosyal medya ve internette de adından söz ettirmeye devam ediyor.

TEK TAŞLI PAYLAŞIMIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Dünyanın gözde şehirlerinde restorant açan Nusret, takipçilerinin de yakın markajında. Her hareketi olay olan ünlü kasap, son yaptığı yüzük paylaşımıyla hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Nusret'ten tek taş yüzüklü paylaşım! Evleniyor mu?

Nusret'ten tek taş yüzüklü paylaşım! Evleniyor mu?

EVLENİYOR MU?

Nusret, etin içine koyduğu yüzüklü fotoğrafın altına "She said yes" yazması sosyal medya takipçilerinin kafasını karıştırdı. Paylaşımına "Evleniyor musun" yorumları yağan Nusret, sosyal medyaya damga vurdu.

Nusret'ten tek taş yüzüklü paylaşım! Evleniyor mu?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Nusret Gökçe Haberler

500

Yorumlar (36)

Aha bu:

Al bir Seytan daha

12
21
yanıtYanıtla
batu:

ya adamı tanımayız etmeyiz memleketine köyüne kütüphane cami kültür merkezi açtı, adamın ilginçliğinden dolayı bir eksikliğini görmedik ne meraklısınız milletin başarısını karalamaya eğer varsa şeytan olduğuna dair bir delilin koy haberlere bizde öğrenmiş oluruz. Bilip bilmeden insanlara hakaret eden tipler genelde cahil demiyorum ultra cahiller oluyor yazık

yanıt49
yanıt2
DJ BORİS BREJCHA:

SEN NE KATTIN BU DÜNYAYA ACABA .

yanıt3
yanıt1
kljmcmjdvfvjfkjv:

ne istersiniz başarılı Türk ve müslümanlardan anlamam. adamın geldiği yer belli geldiği yeri unutmadığı belli kim bilir daha ne çok bilmediğimiz gizli yardımlar yapıyordur 23 nisanlar 8 martlar zaten aşikar belki böyle yaşamaktan zevk alıyor ne şeytanlığı kaldı ne tipsizliği size ne bırakın fesatlığı hangi Türk böyle bir ticari işe kalkışabilmiş Allah aşkına

25
3
yanıtYanıtla
mikrop:

hangi şubesinde çalışıyorsun ? servis elemanımısın yoksa ızgaracı mı ?

yanıt5
yanıt17
DÜRRÜK:

Tamam etten anlıyorsun nasıl para kazanılacağını çok iyi biliyorsun. Sıfırdan geldin buralara seni tebrik ederim. Da arkadaş bu pozlar nedir ya o bakışlar, mimikler ne kadar itici. Bir tane düzgün poz verip resim çekilmez mi insan.

4
5
yanıtYanıtla
mesut:

gralll

3
5
yanıtYanıtla
bıyıklı:

gitmediği cami

yanıt2
yanıt2
@Darth _V12:

adam efsane oldu var mı bunun gibi başkası yok o zaman alkış

5
2
yanıtYanıtla
abuzer kadayıf:

nasıl ünlü oldu halkı iyi kazıklıyarak birde insanlardaki anlamsız merak birilerini hep zengin ederçok zor değil 2 kişi yediği sıradan bir münüye ödedikleri para 1000 tl

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title