Haberler

Nusret Gökçe'nin Tuzlama Hareketini İsa'nın Tablosuyla Photoshoplayan Gazeteci Tutuklandı

Güncelleme:

Muhammed el-Wakeel isimli bir gazeteci, İsa'nın 'Son Akşam Yemeği' tablosunu Nusret Gökçe'nin tuz atma hareketi ile photoshoplayıp yayınladığı için Ürdün'de tutuklandı. Gazetecinin 6 aydan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

Al Wakeel News web sitesini yöneten Muhammed el-Wakeel, sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin tuz atma hareketi ile İsa'nın 'Son Akşam Yemeği' tablosunu photoshoplayıp yayınladığı için başı belaya girdi.

ÜRDÜN'DE TUTUKLANDI

Nusret'in tuz atma hareketini tabloya ekleyerek yayınlayan Muhammed el-Wakeel'in, Ürdün'de tutuklandı.

Nusret Gökçe'nin Tuzlama Hareketini İsa'nın Tablosuyla Photoshoplayan Gazeteci Tutuklandı

6 AYDAN 3 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Adli bir kaynak, gazetecinin Çarşamba günü kefaletle serbest bırakıldığını, ancak "saldırgan" bir imajın yayınlanmasıyla ilgili olası hapis cezalarıyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Altı aydan üç yıla kadar hapis cezasını gerektiren mezhep çatışmasını kışkırtmakla suçlanıyorlar.

Al Wakeel News web sitesini yöneten Muhammed el-Wakeel'in, tartışmalara yol açan "Son Akşam Yemeği"nin phtotoshoplanmış görüntüsü…

Nusret Gökçe'nin Tuzlama Hareketini İsa'nın Tablosuyla Photoshoplayan Gazeteci Tutuklandı

Nusret Gökçe'nin Tuzlama Hareketini İsa'nın Tablosuyla Photoshoplayan Gazeteci TutuklandıLeonardo da Vinci'nin "Son Akşam Yemeği" tablosu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

NusrEt Steakhouse Ürdün Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

CENGİZHAN:

İSALAR MUSALAR HEPSİ MASAL ONLARDA LAFONTEN BİZDE DEDE KORKUT MASALLAR. MUSA DENİZİ YARIYOR FİRAVUN PEŞİNDEN GİDİYORMUŞ LAN HİÇ KİMSEDE ÇIKIP DEMİYOR BU ACAMDA DENİZİ İKİ YE AYIRMAK GÜÇ VAR DA NEDEN KAÇIYOR HADİ KAÇTI FİRAVUN AA NE DEMELİ KARDESİM BU ADAM DENİZİ FALAN YARDI PEŞİNDEN GİTMEYELİM SIKINTI OLUR DEMİYOR :))

17
54
yanıtYanıtla
Murat:

Cehalet abidesi örneği. Hiç okumamış, araştırmamış, şehir efsaneleriyle aptalların yaydıkları hurafelerle sağda solda yazan adamlardan biri. Hz. Musa as ın denizi yarması elindeki asayı suya vurup birden bire yarılma şeklinde olmamıştır. Zaten o şekilde olan bir mucize imtihan ortamını ortadan kaldırır. Hiçbir mucize aklın ihtiyarını almaz imanla anlaşılır. Hz. Musa as asasıyla suya dokunup çekilip bekliyor. Belli zaman sonra kasırga gelip orada yol açıyor. Zaten orada yapılan araştırmalarda. . .

yanıt57
yanıt3
Aydinli:

Resim gercekten güzel olmasta. Bu SALAGA verilen bu degeri anlamakta zorlaniyorum. Berlinliyim ve tanindigim bir kac genc Bayan var Istanbula sirf bunun Restaurantinda gidip Selfi cekinmek ve bizde gittik Nusrete diye Türkiyeye gidenler var. Ben isim icabi Dünyanin birceok yerine gittim ve Steak cok severim, ama Türkiyede daha bu güne kadar gercekten güzel bir Steak yapan görmedim. sirf SHOW olsundiye hepsi.

3
37
yanıtYanıtla
Mardinli:

dostum sen orada domuz etine alıştığın için türk yemekleri değişik gelir sana doğrudur

yanıt0
yanıt1
papaz efendi:

hadi oradan çoban carlos :)):)

yanıt1
yanıt0
TKGNL:

Allah kimseyi akıldan yoksun bırakmasın . İnsanların duygularına düşüncelerine pranga vurmak , galiba sadece dine eğilimi olanlar . . . Siz ki resmi , heykeli , fotoğrafı tasvip etmeyen kişilersiniz . Ne işiniz var İsa''nın son akşam yemeğinde ? Belki tuzsuzdur , tuz istemiştir (!)

6
31
yanıtYanıtla
Murat:

oraya senin resmini koyup alay etselerdi soluğu mahkemede alacaktın. Konu başkalarının inandığı değerler ama senin inamadığın şeyler olduğu zaman pranga vurmak :-) bu düpedüz egoistlik bencilliktir.

yanıt32
yanıt1
HÖDÜK''E SAYGILAR:

HÖDÜK , inancının bütün özelliklerini üzerinde toplamışsın . Siz , böylesiniz . Kesersiniz , koparırsınız, hakaret edersiniz

yanıt3
yanıt22
KÖYDEN DÜN GELDİM:

Ben de onun kadar ünlü olsaydım da , resmimi koysalardı . Başkalarının adına konuşma bay MURAT

yanıt1
yanıt14
isim:

gayet hoş bir mizah olmuş. müslüman yobazlar ne anlar sanattan espiriden

6
26
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title