Haberler

Nusret Gökçe, altın kaplamalı kahveyi 500 TL'ye satacak

Güncelleme:

Altın kaplama etin ardında altın kaplama kahve çıkaran sosyetik kasap Nusret Gökçe, fiyatlarıyla yine gündem oldu. Gökçe, yeni çıkaracağı altın kaplamalı kahvesini 500 TL'ye satmaya hazırlanıyor.

Tuz serpme hareketiyle dünyaya yayılan sosyetik kasap Nusret Gökçe, ilginç sunumlu ürünleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda eti altınla kaplayarak satışa sunan Gökçe, bu sefer de altınla süslediği kahvesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Ünlü kasabın kahve için istediği rakam ise herkesi şaşkına çevirdi.

BİR KAHVE 500 TL

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nusret Gökçe, önceki gün altınla süslenmiş kahvesini içerken video paylaşarak kahve dükkanı açacağını söyledi. Takvim'de yer alan habere göre: Şu anda Nispetiye'de iki iş yerini gezen Nusret, mal sahipleri anlaşabilirse 15 milyon TL bütçeyle kahveci açacak. Gökçe, kısa sürede çok konuşulan kahvesini 500 TL'den satışa sunacak. Öte yandan ünlü isim altın kaplamalı hamburgerini de 2 bin liraya satıyor.

Nusret Gökçe, altın kaplamalı kahveyi 500 TL'ye satacak

Restoranlarının dışında yatırım yapmaya önem veren Nusret Gökçe, 2019 yılında 310 milyon liraya bir otel almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500

Yorumlar (60)

Ak sakallı dede:

Tabutunuda Altından Yaptır. Yalnız Bu Alemde Geçmeyecek O Zımbırtılar bilgin olsun Oğlum.

10
4
yanıtYanıtla
6.FİLO:

İstanbul''un ne denizi biter ne de kerizi

13
1
yanıtYanıtla
nasurbet:

Aslında nusrete kızmak yersiz adam ticaret yapıyor ve fahiş fiyatlarla ürün satıyor ve müşteri kitleside belli, kimsenin kafasına silah dayamıyor ürünün bir bedeli var imkanı olan parası olan yiyip içiyor geriye kalanlar edebiyatını yapıyor.

10
1
yanıtYanıtla
Ramsey Barroni:

Tipsiz Keko yine reklam peşinde. . . . .

7
4
yanıtYanıtla
HALK:

Bizde bu kadar boş ve salak insan oldukça sorun yok. . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
halka:

bu ürünü zaten tr pazarı için çıkarmamıştır. gönlünü ferah tut. altın delisi ortadoğu ülkelerine yönelik bu.

yanıt1
yanıt0
ilomilo:

allah belanı versin senin

6
5
yanıtYanıtla
oguz:

hayat sana güzel be nusret sende yaşıyorsun biz de yaşıyoruz nusret

9
1
yanıtYanıtla
De:

Görülmeyen yerde kimse altın kaplama yemez, içmez. Bizler sosyal medyada yiyeni içeni takip ettikçe, onlar da böyle devam edecekler.

7
2
yanıtYanıtla
mm:

her gereksiz malın bir mal alıcısı vardır

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title