Haberler

Nurgül Yeşilçay: Öyle Tiplerle Sadece Dalga Geçerim

Güncelleme:

Bir eğlence kulübünde Ozan Kaçmaz ile samimi görüntüler sergileyen Yeşilçay, aşk iddialarını attığı tweet ile yalanladı.

Bebek'te oturduğu sitedeki alt komşusu yönetmen Tolga Karaçelik'le aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay, yıllardır oturduğu evinden sevgilisyle ayrıldığı için taşınma kararı almıştı.

EĞLENCENİN DOZUNU KAÇIRDI

Yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik'ten ayrılan Nurgül Yeşilçay, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı 37 adlı mekanda çılgınca eğlendi.

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER VERDİ

Yeşilçay, içeride Seren Serengil'in eski eşi Ozan Kaçmaz ile samimi görüntüler sergiledi. Kaçmaz'ın elini Yeşilçay'ın omzuna atması dikkat çekti. İkili, mekandan arkadaşlarıyla birlikte ayrılmıştı.

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Tüm bu gelişmelerin üzerine ikili arasında çıkan aşk iddialarını Nurgül Yeşilçay attığı Twett ile yalanladı. Twett'de yer alan ifadeler ise şöyleydi. "Ben öyle tiplerle dalga geçerim. İki lafı bir araya getiremeyen asalak tipler işte. Ozan bilmemne diye bir adam şimdi benim yanımda gözükerek kendi isminden söz ettirmek peşinde. Yazık. Ne zavallılar..."


Kaynak: KurumsalHaber.com / Magazin

Tolga Karaçelik Nurgül Yeşilçay Nişantaşı Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

halukhalukhaluk68@msn.com:

Bu tip bayanları gazete sayfasına bile almaya değmez....kendilerini kontrol edemeyen zavallılar........para ve şöhretinin olmasa bir hiçsiniz....

16
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title