Haberler

Nükhet Duru: "Türkiye'de Gelmiş Geçmiş En İyi Yorumcu Benim"

Güncelleme:

Kısa sürede ekranların fenomen programı haline gelen #seninmucizen 'de bu haftanın konuğu olan ünlü sanatçı Nükhet Duru, anne ve babasının ilişkisinden, sanat hayatının ilk yıllarına, çektiği sıkıntılardan özel hayatına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Duru, bugüne kadar anlatmadığı yaşam hikâyesini ve "Her tökezlediğimde yeniden başlama gücünü içinde bulunabilmiş olmam benim mucizemdir. Her seferinde yeniden başlayabildim ve o güce sahip olduğumu hissettim, hissettirdim."Diyerek açıkladığı kendi mucizesini ve hayatına dair daha birçok bilinmeyeni#seninmucizen 'de Lifetime TV Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya'ya ve programın moderatörü Lütfiye Pekcan'a anlattı.

"Annem ve Babam Yüzünden İntihara Teşebbüs Ettim"

Çocukluk yıllarında anne ve babasının hem kendi aralarında hem de kendisiyle yaşadığı sorunlar ile ilgili "Annem ve babam incir çekirdeği büyüklüğündeki konulardan kavga ediyorlardı, kıskançlıktan dolayı çok fazla kavga çıkıyordu. Ben artık onlarla yemek bile yemek istemiyordum. Bu sorunlar çözülmeyince anneanneme gidip onunla kalmak istediğimi söyledim. Zaten ben 11 yaşındayken boşandılar ikisi de ayrı noktalara gitti benim ortada kaldığım noktada babamla olmam gerekti çünkü annem dedi ki ben hayatımı yeniden kuracağım anneannende seninle ilgilenemez babanın her şeyi var seni okutur büyütür, olmaz falan diyemedim babamda kaldım. Aslında çocukken o travmaları yaşadığımda onların bir facia olduğunu değil kendi şartlarım olduğunu düşünüyordum büyüdükten ve farklı örnekleri gördükten sonra vay ben neler atlatmışım dedim. Sonrasında hayata atılmam gerektiğini hissettim, büyüdüğümü düşündüm. Bir gün bu kadar sorunla başa çıkamayacağım galiba dedim ve zaten kendimi ailem içerisinde rahatsız edici bir varlık olarak gördüğümden intihar ediverdim. Nasıl olsa beni kimse istemiyor ben de gideyim dedim. Ölemedim işte komşular kurtardılar." Dedi.

" Türkiye'ye Gelmiş Geçmiş En İyi Yorumcu Benim, Ajda Pekkan Yüzünden Şarkıcı Oldum"

Sanat hayatı ile ilgili iddialı açıklamalarda bulunan Nükhet Duru "Ben bir tek şeyi biliyorum o da ne dediğini bilen bir şarkı olduğum. Türkiye de bu çok az, bugün artık demim ve yaşım dolayısıyla ayıp olmasın falan diyecek halim yok,tevazuyu bir taraf bırakırsam Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yorumcu benim. Çünkü benim ne dediğimi kim dinlerse anlar, hatta yabancılar bile anlıyor. Bundan yıllar önce 29 Ekim ilgili Amerika'da bir konser vermiştim orada bir milletvekili de vardı sonra gazetede de köşesi varmış demişti ki Nükhet Duru bundan yıllar önce gelseydi Amerika Türkiye'ye ambargo koyamazdı kadın o kadar içten anlatıyor ki meseleyi ben tek kelime İngilizce bilmeden anladım. Şimdi bu az rastlanabilecek bir şey ve yıllarca da bunu söylemedim ama bu bana doğuştan Allah tarafından verildi.O dönemler Ajda Pekkan'ın fiziği, güzelliği ve bunu sesiyle bezediği star ışığı, sahnedeki o muhteşemliği bizim hepimizin bu işe başlama nedeniydi. Öykünürdük, heveslenirdik ama şarkıcılık teknik gırtlak bu organın başka nerelere gidebileceği bunun çalışmaları benim için dünya ile ilgiliydi ve çok araştırma yaptım" dedi.

"İlk Eşim Dikran Masis Çalışmamı İstemedi"

İlk eşi Dikran Masis ile ilgili "Her şeyim gibi ilk evliliğim de enteresandı. Bana bir oyuncak kamyonda bir çiçek yolladı, plastik bir kamyona kırmızı gonca gülleri sıkıştırmış, bir kamyon göndereceğime işte al bunu gönderdim dedi. Beni uzun zamandan beri gazinoda dinliyordu. O tarihte bana bir kamyon gül başkaları yollamıştı. Onun plastik kamyonla yollaması dikkatimi çekmişti.Kartın üzerinde adı yazıyordu. Ona demişler ki, çok ters bir kadındır seni hayatta aramaz. O da, ben öyle bir şey yapacağım ki 100'er dolara bahse girerim. Eğer beni ararsa bugün içinde paralarınızı alırım demiş. Aklıma girdi ve aradım ,tabi bahis konusunu öğrenince çok kızdım. Benimle evlenir misin dediğinde, evleniriz dedim. İki de çocuğu vardı ilk eşinden, onlara da bayıldım.Çalışmama izin vermedi, kıskanç bir yapısı vardı. Diğer yandan ben çocuğumu kendim büyütmek istedim yani mademki Allah bir evlat verdi ve imkânım da var çalışmadan onu büyütebilme, gözlemleme o en güzel yaşlarını en güzel böyle gözümün içine bakıp anne diyeceği ilk anı yaşamak istedim. Ben tam bir ev kadınıyım. Yemek çok güzel yaparım, alışveriş, temizlik gibi her şeyi çok iyi yönetirim" dedi.

"Aşka Ara Verdim Yaşlanmaya Vakit Bulamadım"

Özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Duru "Şuan aşık olduğum biri yok. Başarılı bir kadının kendi başarısını problem yaratmayacak bir erkeğe ihtiyacı var. Öncelikle motive edecek. Aşka biraz ara vermek istedim. Oğlumun üniversite yıllarında onun karşısına büyük bir aşkla çıkmaya çekindim. Yalnız hayatın geçmeyeceğini oğlum da görüyor. Kendime çok iyi bakıyorum. 7 kilo verdim. Diyet yapmayı sevmiyorum, yediğinizin yarısına geri dönerseniz zaten yavaş yavaş bünye yakıyor. Doymak için değil aç kalmamak için yemek yiyorum. Onun dışında da tabi ki rahatsızlığımı atlattıktan sonra sporuma başladım.Neşeyle ruhumu besliyorum.O kadar fazla çalıştım o kadar meşgul yaşadım ki yaşlanmaya vakit bulamadım. Hergün kahkaha attım ama o kahkahalar bana iyi geldi." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nükhet Duru Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title