Haberler

Mansur Yavaş'ı eleştiren Jahrein ile Norm Ender birbirine girdi

Güncelleme:

Jahrein lakaplı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere çiçek gösterilmesine tepki gösterdi. Rapçi Norm Ender ise Jahrein'in paylaşımına "Dijital dilenci" yorumunu yaparak tartışmanın fitilini ateşledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 24 Kasım için şehrindeki tüm öğretmenlere çiçek gönderdi. Twitch yayıncısı Jahrein kullanıcı isimli Ahmet Sonuç ise Yavaş'ın bu hareketine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ahmet Sonuç'un gösterdiği tepkiye karşın rapçi Norm Ender'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"ÇİÇEKLERİN PARASI HALKIN CEBİNDEN ÇIKIYOR"

Jahrein, Öğretmenler gününde öğretmenlere ücretsiz olarak verilen çiçeklerin parasının halkın cebinden çıktığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesiyle alındığını ve Mansur Yavaş'ın bunun üzerinden PR yaptığını ileri sürdü. Yaptığı açıklama sonrası sosyal medyada gündeme gelen Jahrein'e bir kısım hak verirken bir kısım ise Jahrein'i haksız buldu.

Norm Ender'den Twitch yayıncısı Jahrein'e sert tepki

NORM ENDER: DİJİTAL DİLENCİ YİNE YUMURTLUYOR

Jahrein'in bu sözlerinin üstüne rapçi Norm Ender de "Dijital dilenci yine yumurtluyor. Asıl PR ne söylersem gündem oluru kovalayan şahsının yaptığıdır. Değerli bir vazifesi olan öğretmenlere çiçek verilmiş, onore edilmiş. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın" dedi.

Norm Ender'den Twitch yayıncısı Jahrein'e sert tepki!

"DEVRİMCİDEN KÖTÜ LAFLAR İŞİTİYORSAM DOĞRU YOLDAYIMDIR"

Norm Ender'in gösterdiği tepkiye Jahrein'den cevap gecikmedi. Twitter hesabından paylaşım yapan Jahrein, "Eksik etek diye şarkı yapan bir devrimciden kötü laflar işitiyorsam doğru yoldayımdır. Meseleyi anlayamamış olması da hiç şaşırtmadı" ifadelerini kullandı. Ardından ise Norm Ender'in yeni çıkan şarkısı "Kediler Aslan Olmaz"ı paylaşarak "Arkadaşa biraz izlenme atın. Aç kalmış belli" yorumunu yaptı.

Norm Ender'den Twitch yayıncısı Jahrein'e sert tepki!

İBB'NİN YAPTIĞI ETKİNLİĞE DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde de İBB tarafından düzenlen Ekrem İmamoğlu ve Karsu'nun yemek yaptığı videoyu eleştiren Jahrein, videonun prodüksiyonu İBB bütçesinden ödendiğini söylemişti. Olayla ilgili yapılan açıklamada İmamoğlu'nun Karsu'nun programa gönüllü olarak katıldığı hiçbir ücret talep etmediği açıklanmıştı.

Norm Ender'den Twitch yayıncısı Jahrein'e sert tepki

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ahmet Sonuç Norm Ender Haberler

500

Yorumlar (6)

muhasebe sınıfı:

öğretmenlerimizin mutlu olması amacıyla yapıldığını düşündüğüm için jahrein'e hak vermiyorum o parayı kendisi için harcayabilirdi. eğer başkası seçilseydi bunu bile yapmazdı eminim

46
19
yanıtYanıtla
Halil Yalçınkaya:

Bütün siyasileri aynı şekilde eleştirebilir miymiş Jahrein? Eleştirebilseydi zaten şimdi aramızda olmaz, cezaevinde olurdu, ne demek istediğim net anlaşılmıştır. O yüzden sözde açıkyüreklilik, dürüstlük ya da ahlâk abideliği, adı her neyse, bunu kendinize saklayın Jahrein ve onun gibi sadece gücünün yettiğini eleştirenler..

29
16
yanıtYanıtla
juzen sari:

Adam doğru söylemiş babasının parası kendisi bahçesinde yetiştirip göndereydi . Belediyelerin hiç biri böyle şeyler yapamaz kendi bütçesinden göndersin. Masur başkanı seviyoruz ama doğruya doğru yanlışa yanlış dememiz gerek

13
19
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU :

Bu jahrein gibi boş beleş adamların ülkede tutulması hem oksijen hemde kaynaklarımız açısından sakıncalıdır. Bir baltaya sap olamamış (dijital dilenci) çok yerinde tespit olmuş Norm Ender tarafından. Ülkeden acil gönderin faydasızdır.

12
3
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

öğretmenlerin yüzde 80 i chp ye oy veriyorlar onu da geçtim memur kısmının neredeyse hepdi chp li tabiki CHP onları düşünecek

1
12
yanıtYanıtla
uCube :

Jahrein, bağımsız vekil adayı olacağına, bağımsız kanalizasyon temizleyici olsan daha çok iş yaparsın güzel kardeşim. ;))

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title