Haberler

Nişanlısını Kaybeden Genç Kızın Paylaşımı Yürek Burktu

Güncelleme:

Çanakkale'de, aşırı hız sonucu orta refüjdeki yön levhasına çarptığı belirtilen otomobilde ölen üç kişilik aile, bugün Adana'da toprağa verildi. Bodrum'da yaşayan ve Çanakkale'ye kız istemeye giden ailenin nişan yaptıkları belirtildi. Ölen gencin nişanlısı, sosyal medyada sevdiğiyle son selfisini paylaşırken yazdığı 'Sonsuz aşkım sonum oldun-Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada' notu yürek burktu.

AŞIRI HIZ GENÇ YAŞTA HAYATTAN KOPARDI

Kaza, geçen salı günü, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Çanakkale'den İzmir yönüne gelen 48 U 4940 plakalı otomobilin sürücüsü Kazım Orbay Cingöz (33), Troia Antik Kenti Kavşağı'nı geçtikten 100 metre sonra iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüjdeki yön levhasına çarpan otomobil hurdaya dönerken, sürücü Kazım Orbay Cingöz ile babası Şahin Cingöz ve Yıldız Cingöz yaşamını yitirdi. Cingöz ailesinin cenazeleri, bugün yakınlarının da katılımıyla memleketleri Adana Yüreğir Mahallesi'nde toprağa verildi.



KIZ İSTEMEKTEN DÖNÜYORLARMIŞ

Bodrum'da müzisyenlik yapan Kazım Orbay Cingöz'ün, ailesiyle birlikte uzun süredir arkadaşlık yaptığı Çanakkaleli 23 yaşındaki Can Su'yu istemeye gittikleri belirtildi. Söz ve nişan töreninin ardından Cingöz ailesinin Bodrum'a dönmek üzere yola çıktıkları ve kazanın yaşandığı belirtildi. Ölen gencin nişanlısı, sosyal medyada sevdiğiyle Çanakkale'de çektikleri son selfisini paylaşırken yazdığı 'Sonsuz aşkım sonum oldun-Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada' notu yürek burktu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazım Orbay Çanakkale Bodrum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (53)

CCC üç hilalmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan 2 gun sonra baska sevgili koluna takip bu bar senin bu bar benim dersin be

20
59
yanıtYanıtla
sessizlik:

allah genc kardeşime rahmet eylesin. nişanlısı olan güzel yüzlü güzel yürekli kardeşimede sabırlar versin

50
4
yanıtYanıtla
ibrahim yagmurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin geride kalanlarinada sabir versin. Cok üzücü bi olay allahim sen bizleri görünur görünmez kazalardan koru .

45
2
yanıtYanıtla
SÜRGÜN SEVDAM:

Zordur sevdiğini kaybetmek. Onun yanındayken bile özlüyorsan onu kaybedince ne yapar insan? Allah''ım ne kadar büyük acı. Çok üzüldüm. Allah sabır versin. . . . . . . .

46
1
yanıtYanıtla
senin o sonsuz aşkın:

yanında başkalarını da götürebilirmiş. hız yapmış gereğini bulmuş başkalarına zararı dokunmadan. insan yapımı şeye ne kadar güvenilir?tez elden hakkını bulmuş. hadi insanlığa geçmiş olsun. . .

4
40
yanıtYanıtla
Mihrimah1989m@m.mm@m.m:

Ne kadar taş kalplisin...

yanıt17
yanıt0
hgf:

unutur daha genç adını bile hatırlamaz 10 yıl sonra

15
22
yanıtYanıtla
Üç nokta...:

rabbim bol sabırlar versin sevdiğini kaybetmek düşüncesi bile korkunç Allah bütün sevenleri kavuştursun

35
0
yanıtYanıtla
demetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

olummu zor ayrilikmi ayrilik zor hele severken ayrilmak daha zor oldugu zaman birisi en azindan sonucu biliyorsun ayrilikta acaba beni unuttumu sevgisi devam ediyormu geri donermi onu benim kadar severmi offf offff say say bitmez benim icin ayrilik olumden daha aci ama bunu sadece kendim icin dedim

23
11
yanıtYanıtla
edaa:

benim de nişanlım iki yıl önce vefat etti hala onu unutmadım, ve başkasıyla da evlenmedim !! zaman zaman gözlerim yaşarıyor, ne biçim yorumlar yapmışsınız vicdansızlar, o kızı anlıyorum Allah sabır versin ,

34
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title