Haberler

New York Belediye Başkanı'nın manav alışverişine, Türk esnafın sözleri damga vurdu

Güncelleme:

New York Belediye Başkanı Eric Adams, bir manavdan alışveriş yaptığı anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda, Türk olduğu anlaşılan esnafın "Belediye başkanı bu abi, biliyorsun değil mi? Brooklyn Belediye Başkanıyken de devamlı bizden alışveriş yapardı." dediği duyuluyor.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Twitter hesabından sokakta meyve ve sebze tezgahı olan bir esnaftan alışveriş yaptığı görüntüyü paylaştı. Gece geç saatlerde tezgahın açık olduğunu belirten Adams, küçük iş yerlerine destek verdiğini anlattı.

"BELEDİYE BAŞKANI BU ABİ BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?"

Videoda, konuşmasından Türk olduğu anlaşılan esnafın ise Adams'a selam verdikten sonra, tezgahın diğer ucundaki satıcıya Türkçe, "Belediye başkanı bu abi, biliyorsun değil mi? Brooklyn Belediye Başkanıydı, şimdi New York Belediye Başkanı." dediği duyuluyor.

"DEVAMLI BİZDEN ALIŞVERİŞ YAPARDI"

Brooklyn'deki Türk esnaf Samet Savaşçı, "Adams, Brooklyn Belediye Başkanıyken de devamlı bizden alışveriş yapardı. O akşam da geçerken uğradı selam verdi. Sohbet ettik." dedi.

TÜRKLERİ VE TÜRKİYE'Yİ SEVİYOR

Türk dostu bir Amerikalı olarak bilenen Eric Adams, belediye başkanı seçildikten sonra yabancı basında ilk röportajını Anadolu Ajansına vermiş, Türk toplumu ile ilişkilerini sürdürmek istediğini ve başta Kapadokya olmak üzere Türkiye'de ziyaret etmek istediği birçok yer olduğunu söylemişti.

Kaynak: AA / Dünya

alışveriş Brooklyn New York Dünya Haberler

500

Yorumlar (9)

taner ipek:

Vizyonsuz ya sen git New york belediye başkanı ol sonrada git manavdan parayla alış veriş yap olacak iş değil, bunlar ne itibardan anlıyor ne makamdan

121
50
yanıtYanıtla
Mülayim:

Bu yorumun ironi değilse, acilen en yakın sağlık kuruluşuna başvur :DD

yanıt1
yanıt0
ferhat atmaca:

ironiden anlayan beğendi

yanıt49
yanıt6
Turk Evladi:

aglanacak halimize guluyoruz ya yazik

yanıt6
yanıt1
ali can:

Kesin Çorum'ludur. :)

38
3
yanıtYanıtla
Doğuş:

Bizde olsa manav esas duruşa geçmedi diye kapatılır manavcıda sürgün edilirdi.

19
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bu batılılar da itibardan hiç anlamıyor canım

5
0
yanıtYanıtla
Mesut Alp:

Güzel ironi :)

0
1
yanıtYanıtla
kadir polatkol:

kesin hatay

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title