Haberler

Nevşehir'de 75 Kaçak Göçmen Yakalandı

Nevşehir'de Bir Kamyon Kasasında Saklanan 75 Kaçak Göçmen Yakalandı. Şahısların Geceyi Spor Salonunda Geçirecekleri Öğrenildi.

Nevşehir'de bir kamyon kasasında saklanan 75 kaçak göçmen yakalandı. Şahısların geceyi spor salonunda geçirecekleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Hacıbektaş ilçesindeki Kırşehir-Kayseri karayolunda arıza yapan bir kamyonun kasasında, yurda kaçak yollarla girdikleri tespit edilen ve pasaportları bulunmayan 75 kişi yakalandı. İran, Afganistan ve Bangladeş uyruklu oldukları belirtilen ve yaşları 18 ile 50 arasında değişen şahıslar, Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi. Burada ilk işlemleri gerçekleştirilen 75 kişi, Emniyet Müdürlüğü içerisinde

konaklayacakları bir yer bulunmadığı için Gülşehir ilçesine gönderildi. Jandarma ve emniyet nezaretinde Gülşehir Spor Salonu'na getirilen şahısların, geceyi burada geçireceği ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği bildirildi.

(MÖZ-MÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title