Haberler

Nevin Gökçek'ten Çubuk'ta Yoksul Ailelere Yardım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk'taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Çubuk'taki ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ilçeye gelen Nevin Gökçek, ilk olarak Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Acehan, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçeye yapılması planlanan kültür merkezi projelerini anlatan Acehan, hanımlar lokali, gençlik merkezi gibi Büyükşehir Belediyesinin sosyal hizmetlerinin bir araya toplanması hedefleri için destek istedi.

Daha sonra AK Parti Çubuk Kadın Kolları tarafından tespit edilen ailelerin evlerine konuk olan Gökçek, özellikle yaşlı, çocuk ve engellilerle yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Nevin Gökçek, ziyaret ettiği ailelere gıda, giysi ve temizlik malzemelerinin yanı sıra kira ve borçları için para yardımında da bulundu.

Gökçek, konuk olduğu ve maddi imkansızlıklar nedeniyle çocuklarını okutamayan ailelere burs sözü verdi.

Nevin Gökçek'e ziyarette, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve eşi Müberra Acehan, AK Parti Çubuk Kadın Kolları Başkanı Nuran Koç ve partili kadınlar da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay Acehan Melih Gökçek Nevin Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title