Haberler

Netflix Profil Resimleri Güncellendi, Yeni Netflix Profil Simgeleri!

Netflix Ufak ama Önemli Bir Ayrıntıya El Atıyor, Profil Resimlerini Güncelliyor!

Netflix Ufak ama Önemli Bir Ayrıntıya El Atıyor, Profil Resimlerini Güncelliyor!

Netflix Profil Resimlerini Güncelliyor, Netflix Profil iconları yeni bir görünüme sahip oluyor.

Netflix birbirinden güzel yeni şovlara para harcaya dursun, uzun süredir bir çok kullanıcısı için önemli ama ufak ayrıntı için gecikmiş bir güncellemeyi nihayet gerçekleştiriyor.

Hizmetin profil simgeleri son beş yıldır etrafındaki düz minimalist sürümlerden oluşuyor ve bugünden başlayarak biraz süslenmiş baskılara geçecek şekilde yeniden güncelleniyor.

Netflix Profil Resimleri – Hangisi Sizin Favoriniz?

Havacı güneş gözlüklü kişisel favorim şimdi altın renkli gözlüklü olmuş. Güncellenmiş simgelere ek olarak, Netflix, orijinal şovların gelişmekte olan listesinden bir dizi seçenek ekliyor. Lilyhammer'den Frank Tagliano'nun kestiği gibi görünmüyor; ancak Stranger Things'den Luke Cage, Kimmy Schmidt ve Elle yakında profil ikonunuz olarak hizmet verebilir.

Netflix, yeni seçeneklerin önümüzdeki birkaç hafta içinde mobil cihazlar, Netflix web sitesi ve diğer cihazlara yayılmaya başlayacağını söylüyor.

Güncelleme!

Netflix'te Profil Simgeleri Yenilendi

En Sevilen Dizi ve Film Karakterleri Profil Simgelerine Dönüşüyor

Her ay yüzlerce yeni film, dizi ve belgeseli arşivine katarak sürekli kendini yenileyen Netflix şimdi de profil simgeleriyle eğlenceli bir yeniliğe daha imza atıyor. Tek hesaptan beş ayrı profili yönetme imkanı tanıyan Netflix'in yeni profil simgeleriyle kullanıcılar profillerini daha da kişisel hale getirebilecek. La Casa de Papel'den Marvel's The Defenders'a, Stranger Things'ten Bright'a, Netflix yapımlarının en sevilen karakterlerinden bazılarını da içeren yepyeni simgelerle profiller artık çok daha eğlenceli.

Üyelerin seveceği içeriklere ulaşmasını kolaylaştırmak, kullanıcılara gelişmiş seviyede kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatmak için yeni özelliklerle kendini geliştiren Netflix, profil özelliğini ilk olarak Ağustos 2013'te duyurdu. Tek hesapta beş ayrı profil açma özelliği sayesinde son beş yıldır aile içindeki herkes kendi profilinde, kendi izleme geçmişine göre kişiye özel izleme önerileri alabiliyor. Böylelikle Netflix herkese en isabetli izleme tavsiyelerini verebiliyor.

Bugün duyurulan yeni profil simgeleri ise, son beş yılda kullandığınız ve artık klasikleşmiş simgeleri eğlence filtresinden geçiyor. Çok daha eğlenceli, sevilen Netflix yapımlarının karakterlerini de içeren pek çok yeni simge seçeneği ile Netflix ile olan bağınızı çok daha kişisel ve eşsiz bir profille ifade edebilirsiniz.

Yeni profil simgeleri birkaç hafta içinde web sitesinde, mobil cihazlar ve televizyonlarda kullanıma sunulacak. Netflix Profil Yönetimi sayfasında yenilenen simgelere göz atmayı unutmayın.

Netflix Ürün İnovasyon Yöneticisi Cathy Conk;

"Netflix'teki dizi ve filmlerin sizin için zaman geçirmekten çok daha büyük bir anlam taşıdığının farkındayız. Öyküler ve karakterler aynı zamanda sizlerin kahramanları; dost gibi görünen düşmanları, ruh ikizleri ve çok daha fazlası. Hayranlığınızı gösterebilmeniz ve Netflix ile daha eşsiz bir bağ kurabilmenizi sağlamak için yeni bir yol sunmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title