Haberler

Neşet Ertaş'ın Ölümünün 40'ıncı Günü

"Bozkırın Tezenesi" olarak ünlenen Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş, ölümünün 40'ıncı gününde Kırşehir'de dualarla anıldı.

"Bozkırın Tezenesi" olarak ünlenen Türk halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş, ölümünün 40'ıncı gününde Kırşehir'de dualarla anıldı.

Ailesi, Neşet Ertaş'ın ölümünün 40'ıncı günü dolayısıyla Cacabey Camisi'nde mevlit okuttu. Camideki mevlit törenine Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş, eşi Leyla Ertaş, kızı Döne Ertaş ve çok sayıda kişi katıldı.

Mevlit programına katılanlar, daha sonra Bağbaşı Mezarlığı'na giderek burada Neşet Ertaş için dua okudu. İmam ve hatiplerin Kur'an-ı Kerim'den sure okuduğu mezarlıktaki törene katılanlar dua etti.

Ertaş'ın ailesi, ölümünün 40'ıncı günü dolayısıyla ünlü hak ozanının babası Muharrem Ertaş'ın Kırşehir'de yaşadığı evin önüne kurulan çadırda törene katılanlara yemek verdi.

Neşet Ertaş'ın eşi Leyla Ertaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ertaş'ın ölümünün 40'ıncı günü dolayısıyla Kırşehir'de olduklarını belirterek, "Eşe dosta, bütün Türkiye'ye teşekkür ederiz" dedi.

Muhabir: Abdullah Yıldız

Yayıncı: Şükran Yücel - KIRŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Özdemir Çakacak Neşet Ertaş Leyla Ertaş Kırşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title