Haberler

    Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler

    Güncelleme:

    Hawaii stili gömleklerin gençlerin gardıroplarına dahil olmasında elbette yüksek moda markalarının payı büyük.

    Hawaii stili gömleklerin gençlerin gardıroplarına dahil olmasında elbette yüksek moda markalarının payı büyük. Gençlerin en sevdiği markalar arasındaki Jacquemus, Dolce& Gabbana, Saint Laurent, Fendi, Dsqaured2, Marni ve Gucci İlkbahar / Yaz 2020 erkek koleksiyonlarında bu gömleklere yer vermekle kalmadı, farklı kullanım şekillerini de paylaştı. Örneğin, Dolce&Gabbana, oversize (bol) kalıptaki bir Hawaii gömleği yine bol kalıpta bir kargo pantolonla tamamlayarak hip-hop tarzına nasıl uyarlanabileceğini gösterirken Gucci, gömleği geometrik desenli turuncu renkteki pantolonla takım halinde sunarak çarpıcı bir stile geçişin tüyolarını verdi. Fendi'yse doğadan ilham alarak tasarladığı pastel tonlardaki gömleklerle bu parçayı daha sade bir stili benimseyen kişilerin de kullanabileceğini gösterdi.Ekru tonlarda bol bir pantolonla iyi uyum yakalayacak bir gömlek. Bershka, 169.95 lira

    Siyah pantolon, beyaz tişört ve bu gömlekle kombininiz hazır. Mango, 249.99 lira

    Hawaii gömlek deyince akla önce palmiye figürleri geliyor. Marks & Spencer, 249.95 lira

    Markada birçok model mevcut, fiyatları da cep yakmıyor.Koton, 49.99 lira

    Renkli, canlı ve gösterişli bir model... Gap, 149.99 lira

    Minimal deseniyle, eşleştirmesi kolay bir seçenek. Mavi, 99.99 lira

    Koyu renkten vazgeçmem diyenlere... H&M 89.99 lira

    Doğanın tonlarını sevenler için güzel bir alternatif. Beymen Collection, 179 lira

    Düz renkli modeller de çok popüler. Nautica, 229 lira

    İlk kez giyecekler için öneriler

    Kısa kollu Hawaii gömleklerinin çiçekli, tropikal desenli, çizgili ya da düz olmak üzere birçok alternatifi var. Kimi canlı, kimiyse daha pastel tonlarda... Eğer iddialı bir stili denemek istiyorsanız parlak ve canlı renkler ideal. Daha sakin bir kullanım içinse nötr tonlar ve iddiasız desenleri tercih edebilirsiniz.

    Düğmelerini tamamen açıkta bırakıp düz beyaz bir tişörtün üstünde kullanabilirsiniz. Hatta tişörtü pantolon içine sokarak kullanmak da şık bir alternatif olabilir.

    Bu gömlekler plaja da çok iyi uyum sağlıyor. Düz renkte bir mayonun üzerine giydiğiniz bir Hawaii gömlekle plaj stilinizi güçlendirebilirsiniz.

    Hala bu gömlekleri giymekte tereddüt ediyorsanız ünlü isimlerin stilleri size ilham verebilir. Adam Levine'den Bruno Mars'a kadar birçok isim gardıroplarında bunlara yer açtılar.

    İSTANBUL MODA HAFTASI DİJİTAL ORTAMA TAŞINIYOR

    Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un (MBFWI) 15'inci sezonu Londra, Paris ve Milano moda haftalarındaki örneklerinde de gördüğümüz gibi COVID-19 nedeniyle 12-16 Ekim tarihleri arasında dijital ortamda gerçekleşecek. Her sezon kadın ve erkek koleksiyonlarının aynı takvimde sunulduğu MBFWI'da bu yıl 'cinsiyetsiz' koleksiyonlar da sergilenecek. Ayrıca ilk kez yalnızca İlkbahar / Yaz 2021 sezonları değil, Sonbahar / Kış 2020-21 sezonlarına da yer verilerek sürdürülebilirlik kavramı desteklenecek. Bu 'sezonsuzluk' ekseninde her zaman olduğu gibi sektör profesyonellerinin yeni koleksiyon ve tasarımları keşfetmesi sağlanırken sezonsuz çalışmalar yapmak isteyen tasarımcılar da moda haftasının kapısını aralayabilecek. 30'dan fazla tasarımcının katılacağı dijital etkinliğin çekimleri Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Etkinlikte sanal showroom'lar, paneller, podcast'ler de olacak.

    Detayları yakın zamanda açıklanacak olan etkinlikte bu yıl çok daha fazla kişiye ulaşılacak. Bu sefer ne denli heyecan verici ve yenilikçi olduğunu şimdiden söylemek mümkün.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Hawaii Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title