Haberler

Nejat İşler, Katıldığı Törende Harmandalı Oynadı

Güncelleme:

Önceki akşam Bodrum'da düzenlenen bir nişan törenine katılan Nejat İşler, çiftin yüzüklerini taktıktan sonra piste çıkıp harmandalı oynadı.

Bodrum'a yerleşen ünlü oyuncu Nejat İşler, önceki akşam Gümüşlük'te düzenlenen bir nişan törenine katıldı. Genç çiftin yüzüklerini takıp kurdele kesen oyuncu, tören sonrası piste çıkıp harmandalı oynadı.

BODRUM'UN YERLİSİ GİBİ

Bodrum'a yerleştikten sonra yöre halkıyla iyice kaynaşan Nejat İşler, Gümüşlükspor'un başkanlığını yapmanın yanı sıra yörenin örf ve adetlerine de alıştı. Kan zehirlenmesi olarak bilinen sepsis rahatsızlığı yüzünden iki parmağı kesildikten sonra Bodrum'da yaşamaya başlayan oyuncu önceki gün bir nişan törenindeydi.

HARMANDALI OYNADI

Zor günleri atlattığı görülen İşler, Gümüşlük'ün saygın ailelerinden Aysun- Ali İhsan İnce'nin kızı Müge İnce ile Meltem-Fehmi Kolcu'nun oğlu Görkem Kolcu'nun nişan yüzüklerini taktı. Oyuncu, damatla birlikte harmandalı oynadı ve davetlilerden büyük alkış aldı.

İşte o törenden kareler;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali İhsan İnce Nejat İşler Gümüşlük Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title