Haberler

Nejat'ı Online Takipteyim'

Sezen Aksu, yoğun bakımdaki Nejat İşler için konuştu: Yanına gitmedim ama online olarak sürekli takip ediyorum.

Sezen Aksu, önceki gece müzik direktörlüğünü yaptığı Nişantaşı'ndaki Frankie'de dostlarını yemekte ağırladı. Yakın arkadaşı Nilüfer ve sevgilisi Latif Demirci'nin de katıldığı yemek, gece 01.00'e kadar devam etti.

'DUR DİYECEĞİZ'

Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden ünlü sanatçı, telif hakkı vermediği için sanatçıların Youtube'a açtığı dava hakkında konuştu: "Uzun süredir bu sorun devam ediyor. Bu gidişata tabii ki dur diyeceğiz. Ancak bunun belirli yolları var. Biz de kendimize bir yol çizmeliyiz." Sezen Aksu, yoğun bakımdaki Nejat İşler hakkındaki soruları ise "Yanına gitmedim ama online olarak sürekli takip ediyorum" diye cevapladı. Geceye karikatürist sevgilisi Latif Demirci ile katılan Nilüfer ise keyifli haliyle dikkat çekti. Gazetecilere "İyi akşamlar" diyen ünlü sanatçı, Sezen Aksu'nun özel aracına bindi. Bu arada Sezen Aksu'yu görmek isteyen hayranları, trafiğin sıkışmasına neden oldu. Güvenlik görevlileri, uzunluğu 50 metreyi bulan kuyruğu açıp trafiği rahatlattı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Latif Demirci Nejat İşler Sezen Aksu Nişantaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title