Haberler

NBA ve Banvit Bir Anlaşmaya İmza Attılar

Güncelleme:

Banvit, spora ve sağlıklı yaşama destek olmaya devam ediyor.

Gıda sektöründe tüketicilerine 45 yıldır hizmet veren Banvit, spora ve sağlıklı yaşama destek olmaya devam ediyor. 20 yıldır aktif bir şekilde basketbolun içinde yer alan marka, bu yıl NBA'in Türkiye resmi ortağı oldu...

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA ve Türkiye'nin önde gelen gıda kuruluşlarından Banvit, bugün Banvit'i NBA'in Türkiye'de iş ortağı yapan bir anlaşmaya imza attılar. Ortaklık, Banvit'i NBA Global Games İstanbul 2013 sponsoru olarak da konumlandırıyor.

Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener gerçekleştirilen işbirliği ile ilgili yaptığı konuşmada; "Kurulduğumuz günden bu yana her zaman sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettik, gerek üretimimizde gerekse toplumsal yatırımlarımızda. Biliyoruz ki her alanda sürdürülebilirlik, en başta sağlıklı bir toplumun mevcudiyetiyle mümkündür. Bu yüzden sağlıklı toplumun oluşmasına destek olmayı kendimize görev edindik" dedi.

Basketbol'un Banvit için bambaşka bir tutku olduğunu vurgulayan Görener, gençleri spora teşvik etmek amacıyla altyapı çalışmaları, basketbol okuları, sokak basketbolu turnuvaları gibi eğitici faaliyetler dışında tesisleşme çalışmalarına da eğilerek Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu ile Bandırma, Erdek ve Gönen'e açık basketbol sahaları kazandırdıklarını ifade etti.

Görener, 45 yıldır tüketicilerine hizmet veren bir gıda markası olan Banvit'in, 20 yıldır basketbolun içinde yer aldığını, bundan sonra NBA ile işbirliği içerisinde gençlere yönelik köklü projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

NBA'in Küresel Pazarlama Ortaklıklarından Sorumlu Üst Düzey Başkan Yardımcısı Emilio Collins, ortaklık için "NBA olarak Banvit ile birlikte Türkiye'de bir ortaklığa imza atıyor olduğumuz için çok heyecanlıyız" dedi ve "Banvit'in hem sektöründeki lider konumu ve hem de kurumsal sosyal sorumluluk çerçevesinde Türk basketboluna bugüne kadar yapmış olduğu büyük yatırımlar, NBA için stratejik önem taşıyan Türkiye pazarında ideal bir birliktelik yaratıyor. Banvit ile birlikte NBA Global Games İstanbul 2013 ile başlayarak gittikçe büyüyecek bir ortaklığa imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye ekledi.

Eylül ayında Banvit, NBA'in efsane oyuncularından Muggsy Bogues ile birlikte 25 çocuğun yer aldığı bir basketbol etkinliğini destekledi. Ortaklık, resmi olarak Ülker Sports Arena'da 5 Ekim'de oynanacak 2012 Batı Konferansı Şampiyonu Oklahoma City Thunder ve Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak. Banvit, bu karşılaşmada özel ürünlerini ziyaretçilere sunacak ve Banvit Dance Cam etkinliğinin sponsoru olacak.

Ortaklığın anonsundan önce Banvit Alt Yapı Takımı, NBA Koçlarından Neal Meyer ve NBA'in efsane oyuncuları Vlade Divac ve Peja Stojakovic'in de yer aldığı bir basketbol eğitim programına katıldı. Ayrıca, Face Team akrobatik smaç takımı, Banvit ve Oklahoma City Thunder takımlarının maskotları da ortaklığın duyurulduğu toplantıya gösterileri ile renk kattılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title