Haberler

Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu'nun Temeli Atıldı

Güncelleme:

Tüm haberler için tıklayınız...Vali Ersin Yazıcı, 26 Ocak tarihinde imzaları atılan, Serikli hayırsever İbrahim Şahin tarafından yaptırılan 8 derslikli Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Tüm haberler için tıklayınız...

Vali Ersin Yazıcı, 26 Ocak tarihinde imzaları atılan, Serikli hayırsever İbrahim Şahin tarafından yaptırılan 8 derslikli Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Serik İlçesi Karadayı Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine Vali Yazıcı'nın yanı sıra, Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve protokol üyeleri katıldı.

Temel atma töreninde, sözlerine protokol üyelerini selamlayarak başlayan Vali Yazıcı "Burada çok güzel bir ana şahitlik ediyoruz. Bize bu güzelliği yaşattığı için Hayırseverimiz İbrahim Şahin kardeşimize teşekkür ediyorum. Ülkemizde maddi durumu iyi olan çok fazla insan var ama her maddi durumu iyi olan insana şu anı yaşatmak nasip olmuyor. Hayırsever olmak için sadece para olması yetmiyor, gönüllerde bu güzelliğin yaşaması gerekiyor. Gönülde bu ülkeye sevda gerekiyor. Eğitime, okumaya aşk gerekiyor. Bu ülkenin, bu şehrin, bu beldenin insanlarına sevgi, bağlılık ve bu vatanı bu toprağı vatan kılmanın bağlılığı gerekiyor. Şükürler olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti okullarımızı yapabiliyor ama bizim, hayırsever İbrahim Şahin gibi güzel insanlara da ihtiyacımız var. Gönlü güzel, kalbi güzel ve bu ülkeye katkı sunan, bu ülkeden para kazanan ama fazlasıyla da bunu geriye ödeyen insanlara da ihtiyacımız var. Hayırseverlerimizin bu inşaatlarında, temel atma törenlerinde fazlasıyla heyecanlanıyorum. Bizlere bu heyecanı yaşatan hayırseverimiz İbrahim Şahin ve ailesinden Allah razı olsun. Serik ilçemize, Antalya'mıza ve eğitim camiamıza hayırlı olsun. Mevlam sizler gibi hayırseverlerimizin sayısını artırsın ve bu hayrınızı da güzelliğinizi de kabul eylesin. " dedi.

Hayırsever İbrahim Şahin ise; "Doğduğum, büyüdüğüm memleketime okul yaptırmayı hep istiyordum. Çok şükür bu hayalim gerçekleşiyor. İnşallah bu okuldan hem şehrimize hem ülkemize hayırlı gençler yetişecek. " ifadelerini kullandı.

Serik İlçesi Karadayı Mahallesi'nde 8 derslikli olarak temeli atılan okula "Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu" ismi verilecek. Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulunun Temeli Atıldı 01 Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulunun Temeli Atıldı 02 Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulunun Temeli Atıldı 03 Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulunun Temeli Atıldı 04

Tüm haberler için tıklayınız...

Kaynak: Habermetre / Toplum

İbrahim Şahin Ersin Yazıcı Antalya Toplum Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title