Haberler

NASA'nın Açıkladığı İnsanüstü Güçler Kazandıracak Teknik: Güneş Seyri

Güncelleme:

Binlerce yıl geçmişe dayanan ve NASA tarafından bilimselliği kanıtlanan güneş seyri tekniği güneş enerjisiyle insanlara inanması güç yetenekler kazandırıyor.

İnsan yaşamı boyunca bazı insanların diğer insanlara göre çok daha farklı ve üstün güçlere sahip olduğu hatta insanların geçmişte bugün sadece bilim - kurgu filmlerinde görebileceğimiz şeyleri yaptığı kehanetlerini sık sık duyuyoruz. Ancak NASA tarafından açıklanan bir teknik, insanların diğer insanüstü bir güce sahip olmasını sağlıyor.

Aslında binlerce yıl öncesine dayanan güneş seyri isimli tekniğin gerçekten işe yarayıp yaramadığı NASA tarafından yapılan açıklamalarla doğrulandı. Bu teknik hiç acıkmama ve hiçbir zaman stres yaşamama gibi güçleri insana sağlıyor. Söylenene göre bu tekniği uygulayanlar tüm yaşamı boyunca ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten alıyor.

GÜNEŞ SEYRİ NASIL YAPILIR?

Söylenene göre güneş seyri, gün doğumunun ilk bir saatinde ve gün batımına bir saat kala insanların ellerini güneşe doğru açarak güneşi izledikleri bir tekniktir. Gün batımı ve gün doğumu esnasında yapılmasının nedeni ise güneşe bakıldığında güneş ışınlarının gözlere zarar vermemesi. Elbette bu bir saat zaman aralığıyken bu tekniğin günde sadece 10 saniye ile uygulanmaya başlanması gerektiği söyleniyor. Ayrıca bu tekniği uygularken ayakların çıplak olması da önemli bir nokta.

BUNUN SONUCUNDA NE OLACAK?

Bilgiler, yediğimiz besinlerin enerjisini aslında güneşten aldığını ve insanların direkt olarak güneşten enerji alarak tüm enerji ihtiyaçlarını giderebileceğini söylüyor. Bu tekniği yıllardır uygulayan bir isim, 9 ay sonra hiçbir şekilde acıkmadığını sadece ayran ve suyla beslendiğini söylerken tekniğin diğer kattıkları arasında hiçbir zaman stres olmama, özgüvenin her zaman yüksek olması, acıklamama ve zihni daha doğru bir şekilde kullanma gösteriliyor. Öte yandan bu tekniğin aslında güneşe tapma amaçlı yapıldığı da söylenenler arasında.



Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title