Haberler

Naim Süleymanoğlu'nun İsmi Avcılar'da Yaşayacak

18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun ismi Avcılar'da yaşayacak.

Yeni yılın ilk belediye meclis toplantısı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli başkanlığında görüşülmeye başlandı. Başkan Toprak'ın isteği doğrultusunda yapılan çalışmalarda geçtiğimiz Kasım ayında karaciğer yetersizliğinden hayatını kaybeden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Haltercimizin adının Avcılar İlçe sınırlarında bir parkta yaşatılması için Cihangir Mahalle Muhtarı Engin Çoban ve Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan'ın önerileriyle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Avcılar Belediye Meclisine sunuldu. Çalışmalar neticesinde Milli haltercimizin ismi Avcılar'da bir parkta yaşatılması Avcılar Belediye Meclisince oy birliğince kabul edildi. Bu doğrultuda Avcılar Hükumet konağının yanında bulunan parka Naim Süleymanoğlu'nun isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Ayrıca Avcılar Belediyesi 19 Kasım 2017 Tarihinde Naim Süleymanoğlu için Barış Manço Kültür Merkezi'nde, Süleymanoğlu ailesiyle birlikte anma ve taziye programı gerçekleştirmişti.

Spor dostu belediyecilik

Başkan Toprak, Avcılar Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada, "Avcılarlı bir hemşehrimiz olan Süleymanoğlu, ülkemizi dünyada onurla temsil etmiş, çok büyük başarılara imza atmıştır. Ülkemiz olarak yeni zaferlere imza atmak için Avcılar'da yaşayan gençlerin ve çocukların başarıları için desteğe hazır durumdayız. Avcılar'da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlerden faydalanıyoruz ve bu konuyu geleceğimiz için milli bir mesele olarak görmekteyiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Naim Süleymanoğlu Handan Toprak Cihangir Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title