Haberler

Mynet.com'a Üst Düzey Atama

Mynet.com’un yeni CEO’su Bilgen Aldan oldu.

Mynet.com'un yeni CEO'su Bilgen Aldan oldu. Aldan, Türkiye'nin önde gelen internet portalı ve medyası Mynet.com'un tüm süreçlerinden sorumlu olacak.

Türkiye'nin önde gelen yerel internet platformu Mynet.com Genel Müdürlüğüne Bilgen Aldan atandı. Mynet.com bünyesinde yer alan otuzu aşkın internet hizmetleri ve içerik servislerinin yönetim süreçlerine liderlik edecek olan Aldan, şirketin stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından da sorumlu olacak.

Bilgen Aldan kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Bilgen Aldan, kariyerine Garanti Bankası'nda garanti.com.tr ve Garanti CepBank'tan sorumlu ürün müdürü olarak başladı. Uzun yıllar Turkcell bünyesinde; turkcell-im, mobil internet ve 3G gibi ürünlerin tanıtım ve pazarlama çalışmalarını yürüten Aldan, Akbank'ta Akbank Direkt ve Pazarlama Müdürü, n11.com'da ve DMS'de Chief Marketing Officer (CMO) olarak görev yaptı.

Aynı dönemde Sabancı Üniversitesi İşletme ve Yönetim MBA programını tamamlayan Aldan, son olarak Doğuş Grubu'nun yeni dijital yatırımı Doğuş Müşteri Sistemleri'nin pazarlama çalışmalarından sorumluydu. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Pazarlama alanında doktora çalışmaları devam eden Bilgen Aldan, 12 Haziran 2017 tarihi itibarıyla Mynet.com'da Genel Müdür olarak görevine başladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Akbank Mynet Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title