Haberler

Mvf Açık Golf Şampiyonası

Türkiye Golf Federasyonu tarafından, merhum iş adamı Mustafa Vehbi Koç'un anısına düzenlenen MVK Açık Golf Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Golf Federasyonu tarafından, merhum iş adamı Mustafa Vehbi Koç'un anısına düzenlenen MVK Açık Golf Şampiyonası sona erdi.

Belek turizm merkezindeki Kaya Palazzo Golf Kulübü sahasında düzenlenen ve iki gün süren şampiyonaya, 55'i erkek 60 sporcu katıldı.

Son gün müsabakaları sonucunda, erkekler gross kategorisinde Taurus Golf Kulübünden 147 gross skorla Recep Turan, kadınlar gross kategorisinde ise aynı kulüpten 188 gross skorla Yurdanur Akkaş birinci oldu.

Ayrıca, erkekler A kategorisinde 147 net skorla Recep Turan ve B kategorisinde aynı kulüpten Ercan Çek 73 stableford puanla ilk sırada yer aldı. Kadınlar kategorisinde ise Ankara Golf Kulübünden Müheyla Dinç, 61 stableford puanla birincilik elde etti.

Ağaoğlu'ndan sitem

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ocak ayında hayatını kaybeden Mustafa Vehbi Koç'un 20 yıllık çok değerli bir dostu olduğunu söyledi.

Koç'un yokluğunu gün geçtikçe daha iyi anlayacaklarını ifade eden Ağaoğlu, "Golf ile yıllarca ismi yaşayacak. Gelenlere teşekkür ediyorum. Gelmeyenlere de sitem ediyorum. Eğer Mustafa burada olsaydı, bu turnuva 60 kişi ile değil 150 kişiyle olurdu. Bu lafların gideceği yerler de bellidir. Kimse kusura bakmasın, bu sitemimi de dile getiriyorum." diye konuştu.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini, eski Gençlik ve Spor Bakanı Fikret Ünlü ve Ağaoğlu ile Kaya Otel Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Türkay verdi.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Vehbi Koç Ahmet Ağaoğlu Recep Turan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title