Haberler

Müzik Sektöründe "Sözeri" Diye Biri Var, Artık!

Bugüne kadar birçok ünlü müzisyene vokal yapan ve tanınmış birçok markanın reklam müziklerini seslendiren Sözeri, 7 şarkıdan oluşan ilk albümü "Aşk Diye Bir Şey Var" ile müzik piyasasına giriş yaptı.

Sözeri "Aşk Diye Bir Şey Var" Albümü ile Müzikseverlerle Buluştu.

Üniversite hayatı boyunca birçok özel etkinlikte sahne alan ve bu sahne performanslarının yanında Bedük, Metin Arolat gibi sanatçılara vokal olarak eşlik eden Sözeri ilk albümü ile dinleyicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

NOBA Music etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan "Aşk Diye Bir Şey Var" isimli ilk albümüyle müzik dünyasına adım atan Sözeri, defalarca buluştuğu dinleyicilerine ile bu kez kendi imzasını taşıyan şarkıları aracılığıyla sesleniyor.

Yaklaşık 8 ay süren bir çalışma sonucunda ortaya çıkan albümde yer alan tüm şarkıların sözü ve bestesi Sözeri'ye ait. Albümün çıkış şarkısı olan ve aynı zamanda albüme ismini veren "Aşk Diye Bir Şey Var" isimli şarkının müzik direktörlüğünü ve aranjörlüğünü Alper Gemici üstlendi. Aynı zamanda şarkının albümde bulunan akustik versiyonuna akustik gitarı ile Serkan Gürüzümcü eşlik ederken, "Gidiyor Musun?" isimli şarkının aranjörlüğünü müzik dünyasının yakından tanıdığı Bedük, "Sus" isimli şarkının aranjörlüğünü ise Halil İbrahim Işık yaptı.

3 şarkı ve bir akustik versiyon olarak toplamda 4 şarkı bulunan albüm, EP (Extended Play) olarak dinleyicilerle buluştu. Albüme, tüm dijital platformlardan ve NOBA Music Youtube kanalı üzerinden de erişilebiliyor.

2007 yılında Hüseyin Karadayı ve Funky-C 'ye ait Miracles albümündeki Melis Sökmen'in seslendirdiği "I Love You" isimli şarkının Türkçe sözleri ile büyük beğeni toplayan Sözeri, söz yazarlığı konusunda da iddialı olduğunu bu ilk albümünde kanıtlamaya hazırlanıyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title