Haberler

"Mutluluk" için buluşuyorlar!

Güncelleme:

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü'nden Cemalnur Sargut da "Allah'a Ancak Aşk ile Gidilir" başlıklı bir sunumu ile festivale katılacak.

Üsküdar Üniversitesi, İstanbul'da 5 Mayıs'ta başlayan 3. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali'ne katılıyor. Üsküdar Üniversitesi Rektörü, Psikiyatrist Prof.Dr. Nevzat Tarhan, "Mutluluktan Huzura Bir Yolculuk" isimli sunumunda beyin ruh ve beden üçgeninde, farkında kalarak mutluluğa ulaşmanın nasıl mümkün olabileceğini anlatacak.

Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye'nin ilk tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 3. Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali'ne katılıyor.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00'te "Mutluluktan Huzura Bir Yolculuk" isimli sunumunda beyin ruh ve beden üçgeninde, farkında kalarak mutluluğa ulaşmanın mümkün olabileceğini anlatacak.

Festivalin ikinci gününde Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nden Şaduman Karaca da "Bütüncül Fitoterapi" başlıklı bir sunum yapacak.

Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü'nden mutasavvıf Cemalnur Sargut da festivalin son gününde "Allah'a Ancak Aşk ile Gidilir" başlıklı bir anlatı ile festivale katılacak.
5-6-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan festival, alanında uzman ismleri bir araya getirecek. Kişisel gelişim, sağlıklı yaşam, psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, sağlıklı beslenme, tasavvuf, nefes, mindfullnes, meditasyon, hipnoz, homeopati, fitoterapi, tai chi, feng shui, müzik terapi, dans, astroloji, bioenerji, detoks, kuantum, metafizik ve yoga gibi zihin, ruh ve beden sağlığı ile ilgili alanlarda 50'yi aşkın eğitmen 70 ayrı workshopla bu festivalde olacak.

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ VE NPİSTANBUL BEYİN HASTANESİ DE FUARDA

Festivalde yer alan Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi standlarında üniversite ve hastane ile ilgili bilgilendirme yapılacak. Üniversite standında bölüm ve tercihlere ilişkin bilgi verilirken; NPİSTANBUL Beyin Hastanesi standında branşlar, hizmetler ve tedavi alanlarına dair bilgilendirme yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalnur Sargut Nevzat Tarhan İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title