Haberler

Mecnun'un Yeni Dizisi 'Mutlu Ol Yeter' Çekimlere Başladı

Güncelleme:

Leyla ile Mecnun dizisinin başrol oyuncusu Ali Atay ve güzel oyuncu Aslı Enver'in başrollerini paylaşacağı "Mutlu Ol Yeter" dizisi nisan ayında ekranlarda olacak.

Leyla ile Mecnun dizisinin başrol oyuncusu Ali Atay, Aslı Enver, Fırat Albayram, Öner Erkan ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Mutlu Ol Yeter dizisinin çekimleri başladı. İki kuzenin komik hikayesinin ekrana yansıtılacağı dizi çok yakında yayınlanmaya başlayacak.

İKİ KUZENİN KOMİK HİKAYESİ

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Kerem Çakıroğlu, proje danışmanı Yiğit Özgür ve senaryo yazarları ise Ali Demirel ile Barış Erdoğan. Mutlu Ol Yeter dizisi iki kuzenin komik hikayesini anlatacak.

NİSAN AYINDA EKRANLARDA OLACAK

Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük bir üne kavuşan Atay ve en son Hatasız Kul Olmaz dizisinde izlediğimiz Saban'ın başrollerinde yer aldığı yapımın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İkili aynı zamanda Atay'ın yaz aylarında çektiği 'Limonata' isimli filmin son hazırlıklarını yapmak ile de meşgul. Mutlu Ol Yeter'in Nisan ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şu şekilde

Ali Atay (Can), Aslı Enver (Zeynep), Ertan Saban (Babür), Öner Erkan (Güneş), Fırat Albayram (Devrem), Ayten Uncuoğlu (Azize Afife), Sait Genay (Ziver), Tülay Bursa (Şerife), Bülent Seyran (Kamer), Efe Tuncer (Vefa), Nil Günal (Nurten), Seda Türkmen (Ayşe).

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ertan Saban Öner Erkan Aslı Enver Ali Atay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

anıl:

Yaz dizisi olur, yaz sonunu bile göremez

44
1
yanıtYanıtla
ANTI-MISTIKiZiM:

92 senedir kemalizim teknoloji üretemedi ama bolbol artist ve dansöz üretip dünyaya pazarladi, , lanet olsun mistikizme ve kemelizme, ,

15
4
yanıtYanıtla
manisali045Mobil-ANDROID:

koskoca leylayla mecnunu yediniz yerini tutmaz

8
2
yanıtYanıtla
ahey:

tutmazzzzzzzzzzz beş kardeş süper

2
5
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

tutmaz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title