Haberler

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'nun eşinden ilk açıklama: Kalbin alt köşesinden pıhtı alındı

Güncelleme:

'Uzaylı türkücü' olarak anılan Mustafa Topaloğlu, dün Demet Akalın ile Alişan'ın programına konuk olduktan sonra kuliste fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen şarkıcıya anjiyo yapıldı.

Renkli kişiliği ve eğlenceli şarkılarıyla sıkça adından söz ettiren Mustafa Topaloğlu, dün sevenlerini korkuttu. Katıldığı programın bitmesinin ardından kulise geçen Topaloğlu, bir anda terleyip bembeyaz oldu. Eşinin kalp krizi geçirdiğini anlayan Hasibe Topaloğlu, hemen yardım çağırarak en yakın hastaneye gittiler.

"KALBİN SAĞ ALT KÖŞESİNDEN PIHTI ALDILAR"

Milliyet'te yer alan habere göre, gözyaşları içinde eşinden gelecek güzel haberi bekleyen Hasibe Topaloğlu, hastane önünde kendisini bekleyen muhabirine yaptığı açıklamada "Çok korktum, çok terledi ve bembeyaz oldu. Kalbin sağ alt köşesinden bir pıhtı alındığını söylediler. Kurtuldu çok şükür. Yoğun bakımda kalacak" diyerek gözyaşı döktü.

Kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu'nun eşinden ilk açıklama: Kalbin alt köşesinden pıhtı alındı

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada "Şu an anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız" ifadelerini kullandı. Hayati tehlikeyi atlatan Topaloğlu, 72 saat yoğun bakımda tedavi edilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şişli Haberler

500

Yorumlar (12)

ERENDERDİÇOK:

Büyük geçmiş olsun çok şükür o pıthı Allah korumuş beyinede atması riski vardı . Allah şifalar versin.

7
1
yanıtYanıtla
ceto:

lokum gibi abimizi kaybetmisiz :( cok uzuldum suan . . . . . herkese almanyanin baskenti atina dA selamlar

1
6
yanıtYanıtla
Ne diyorsun:

Az iç

yanıt2
yanıt1
yusufcuk:

Allah şifa versin, benim yeğenim de kalpten vefat etti. Doktor beynine pıhtı atmış olabilir dedi. Anjiyo olmuştu ertesi gün vefat etti. Beklemiyorduk. Anjiyodan sonra telefonla konuşmuştuk. O gün taburcu olacaktı ama kalbi durmuş bir daha çalışmadı :( Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Erken ölüm çok zor. Gencecik fidanı toprağa verdik hayat işte böyle yarın ne olacak bilmiyoruz :(

6
0
yanıtYanıtla
GEÇMİŞ OLSUN MUSTAFA ABİ ADANADAN SELAMLAR:

Babam 2018de mitral kalpkaçapçığı ameliyatı geçirdi acilen hastaneye götürdük zira normalde dahiliye gün almıştık durumda farklılık sezdim öncesinde anjiyo yapıldı damarlar açıktı önemli bir avantajımız oldu . Mustafa abi babama umut vermemiş doktorlar ameliyattan sonra annem ve erkek kardeşim söylediler bana iyi olacaksınız geçmiş olsun şifalar diliyorum dualarımız sizlerle şifa arayan tüm hastalar için. Şükürler olsun kan pıthısı büyük risk Allah esirgemiş aslan abim ellerinden öperim.

3
0
yanıtYanıtla
Harun:

Belli yaştan sonra bazı şeylere dikkat etmek lazım

2
1
yanıtYanıtla
Özcan kayaalp:

Mustafa abim ALLAH acil şifa versin abim benim dualarımız seninle

2
0
yanıtYanıtla
Hgdsa:

Uzaylı ??

1
0
yanıtYanıtla
ıhtıyar:

aklım almıyı looo, bu karı bu adama nasıl baktu kı haaa?

1
0
yanıtYanıtla
SEN BENİ BİLÜÜÜN MÜÜÜÜÜ:

tam bir sığırsın ha la

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title