Haberler

Mustafa Sandal, Paylaşımıyla Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

İki çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini geçen Haziran ayında bitiren Mustafa Sandal, özel hayatındaki hızıyla herkesi şaşırttı.

Adı geçen ay Ceren Hindistan'la anılan popçu, ilişkiyi yalanlasa da oyuncuya attığı aşk mesajları ortaya çıkmıştı. Ardından bir diğer oyuncu Irmak Ünal ile birlikte olduğu iddia edilen 48 yaşındaki şarkıcı, geçen gün çocuklarıyla birlikte Londra'ya gitti.

Mustafa Sandal Paylaşımıyla Kafaları Karıştırdı

LONDRA'DA BULUŞTULAR

Londra'da oyuncu-şarkıcı Serel Yereli ile buluşan Mustafa Sandal çektirdiği fotoğrafa, "Londra'dan sevgilerle. Serel Yereli ile birlikte keyifli bir akşam yemeği sonrası. Çok güzel yerlere gidecek maşallah bu güzel yürek çok" notunu yazdı. Serel Yereli, Mustafa Sandal'ın paylaşımına "Yaa istersek dağlar, dağlar" mesajıyla cevap verdi.

Mustafa Sandal Paylaşımıyla Kafaları Karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Mustafa Sandal Serel Yereli Londra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Ramazan h.:

Musti eminayı kıskandırmaya çalışıyor.karını okadar tv ye çıkarmıcaktın hata yaptın musti

14
1
yanıtYanıtla
Burhan Altıntop:

Len adam eşinden boşandıktan sonra nasıl bir boşluğa düştüyse artık, önüne gelene yürüyor. Mustafa abi nasıl bir abazanlik bu be abi.

7
0
yanıtYanıtla
Yancan:

Bize ne yAa

6
1
yanıtYanıtla
SANA NE:

SİZE NE YA

yanıt0
yanıt0
Dikkat edin:

Musti Namık Kemalin yerine göz dikti galiba.

6
0
yanıtYanıtla
Karakurt Ali:

BENCE BU MISTO, MOTORU DAĞITTI ZAR. . ALLAH ISLAH ETSİN.

5
0
yanıtYanıtla
Hayran:

Bence Musti Emina ya nispet yapıyor. Sen buldun ben de bulurum havaları...Ama hedef de şaşırtıyor..Nihayette her gönülde bir aslan yatar yani..çıkacak ortaya...

4
1
yanıtYanıtla
yancam:

banene yaaa

3
2
yanıtYanıtla
Yancan:

Bize ne yAa

yanıt0
yanıt0
BURAK:

yakışır mustiye. buruşuk takılmasını bekleyemezsin. ne de olsa kendine bakan adam.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title