Haberler

Muhterem Nur, vasiyeti üzerine Müslüm Gürses'in mezarının üzerine gömüldü

Güncelleme:

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüs önlemlerinden dolayı çok az kişinin katıldığı törende Nur'un vasiyeti yerine getirilerek Gürses'in yanına gönüldü.

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Nur'un töreninde koronavirüs salgını nedeniyle katılım çok az oldu.

TEDBİR NEDENİYLE BELLİ ARALIKLARLA SAF TUTULDU

Uzun süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören 88 yaşındaki Muhterem Nur, bu sabah saat 06.30 sıralarında İstinye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Muhterem Nur için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına dünyayı etkisi altına alan koranavirüs salgını nedeniyle katılım az oldu. Kültür ve sanat camiasından de katılım olmazken, Muhterem Nur'u Müslüm Gürses hayranları ve aile yakınları son yolculuğuna uğurladı. Namaza katılanların koranavirüs salgınından korunmak amacıyla belli aralıklarla saf tutuğu görüldü.

MÜSLÜM GÜRSES'İN HAYAT ARKADAŞI MUHTEREM NUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

MÜSLÜM GÜRSES'İN MEZARININ ÜZERİNE GÖMÜLDÜ

Müzik yapımcısı ve Muhterem Nur'un aile dostu olan Muhteşem Candan, "Türkiye'nin başı sağ olsun. Muhterem Hanım'ı çoklu organ yetmezliğinden 06.30 sıralarında kaybettik. Muhterem Hanım, Müslüm Gürses gibi çok değerli eser bıraktık ardından. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı virüs nedeniyle böyle bir tören yapmak zorunda kaldık. Tedavi sırasında üç hastane değiştirdik ancak herkes elinden geleni yaptı. Ne yazık ki takdir ilahi. Dün uyandı ve eve gitmek istediğini söylemişti. Planlara göre bugün ayrı odaya çıkacaktı ama ne yazık ki sabah saatlerinde kaybettik. Kendisini Müslüm Gürses'in mezarına defnedeceğiz. Mezar planlı ve özel yapılmıştır ve iki katlıdır. Muhterem Hanım içinde yer mevcuttur. Hep Müslüm'e kavuşmak istiyordu, ben Müslüm'e kavuşacağım derdi. Ölümü son olarak değil de Müslüm'e kavuşmak olarak görüyordu" ifadelerini kullandı.

Muhterem Nur, vasiyeti üzerine Müslüm Gürses'in mezarının üzerine gömüldü

Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Muhterem Nur, 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'in de mezarının da bulunduğu katlı mezara defnedildi.

MÜSLÜM GÜRSES'İN HAYAT ARKADAŞI MUHTEREM NUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Müslüm Gürses Zincirlikuyu Muhterem Nur Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (12)

IHTIYAR:

ULA BU KARININ DA NAMAZI KILINIR MIYDI.

3
10
yanıtYanıtla
Ömer:

Allah affetsin. İyi bir yorum değil IHTIYAR

yanıt4
yanıt0
Seren canj:

Niye ne olmuş ne zarar gördün

yanıt3
yanıt0
WWWWWWWWWWWWWW:

LAN DÜRBÜNLÜ BİR GÜN DE AKILLI BİR YORUM YAZ BE DEVE DUDAKLÜ

yanıt2
yanıt0
ziyaa:

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

9
1
yanıtYanıtla
:

Sağol kardeşim seninde kandilin mübarek olsun. Kuzeyin uşağı abim seninde kandilin mübarek olsun ailenle birlikte. Kalın sağlıcakla.

yanıt5
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

ZİYAA VE NOKTALI kardeşlerim, size yazdım yayınlamadılar, yeni gördüm, sizinde miraç kandiliniz mübarek olsun, hayırlı günler sağlıcakla kalın ailenizle beraber. . .

yanıt1
yanıt0
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. . . Kavuştular. . .

9
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevenlerinin başı sağ olsun. .

7
1
yanıtYanıtla
svd:

kimse yok evet, biri öldüğünde bi sıra vardı sırf.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title