Haberler

Muslera'nın Takımı Uruguay, Copa America'dan Elendi

Güncelleme:

Uruguay Milli Takımı, şampiyonluk hayalleriyle gittiği Copa America'da gruptan çıkamadı. Muslera, 1-0 yenildikleri Venezuela maçında büyük hata yaptı.

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera'nın kalesini koruduğu Uruguay Milli Takımı, şampiyonluk hayalleriyle gittiği Copa America'da tarihi bir hezimet yaşadı.

Gruptaki ilk maçında Meksika'ya 3-1 mağlup olan Muslera'lı Uruguay, ikinci sınavında Venezuela ile karşılaştı.

BÜYÜK HATA YAPTI

Lincoln Financial Field Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, 36. dakikada Rondon'un attığı golle Venezuela 1-0 kazandı. Golde, kalesini erken terk eden Muslera'nın da büyük hatası vardı.

Turnuva öncesi grubun zayıf halkası olarak görülen Venezuela, bu galibiyetle 2'de 2 yaparak gruptan çıkmayı garantiledi.

URUGUAY ELENDİ

İkinci maçından da puan alamayan Uruguay ise turnuvaya veda etti.

Uruguay'ın dünyaca ünlü yıldızı Barcelona'da Milli futbolcumuz Arda Turan'ın takım arkadaşı Luis Suarez, sinirinden yedek kulübesinin camlarına yumruk attı, su şişelerini fırlattı.

MEKSİKA 2-0 KAZANDI

Gruptaki diğer maçta Meksika, Jamaika'yı Javier Hernandez (Dk.18) ve Oribe Peralta'nın (Dk.81) golleriyle 2-0 mağlup etti. Meksika da böylelikle puanını 6'ya çıkardı ve gruptan çıktı. Jamaika ise ikinci maçından da puan alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Venezuela Uruguay Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

musleranın hatası yok elinden geleni yapmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title