Haberler

Müsiad'tan Kaymakam Damatlar'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesinde Başkanlık görevini devralan Yusuf Yılmaz kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesinde Başkanlık görevini devralan Yusuf Yılmaz kurum ziyaretlerine devam ediyor.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Fatih Damatlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin bölgesine ve ülkeye çok ciddi katkılar sağlayan MÜSİAD'ın, bölgeye ve ülkeye sadece ekonomik anlamda değil, sosyal, kültürel, eğitim ve toplumsal alanlarda da çok büyük bir duyarlılıkla çok anlamlı katkılar sağladığını söyledi.

Yılmaz'ın şahsında, tüm MÜSİAD yöneticileri ve üyelerini kutlayan Damatlar, "Mersin ve ilçeleri birbirilerini tamamlayan çok önemli ve yüksek bir potansiyele sahip. Bu nedenle bundan sonra yapılacak çalışmalarda da birlik ve beraberlik içinde çaba göstereceklerine yürekten inanıyorum" dedi.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz ise yaptığı konuşmasında, "Yönetim Kurulu üyelerimizle, ilimizdeki kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin tanışması ve görüş alışverişinde bulunmalarına imkan sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlere devam edeceğiz.

Ziyaretlerimizde dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken, bölgemizin ekonomik ve sosyal gündem maddeleri hakkında da görüş alışverişinde bulunma şansına sahip olduk ziyaretlerimize devam ederek ilimizdeki işbirliği ve dayanışmaya katkı sağlama konusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

MÜSİAD'ın Kuruluş Amacı ve Misyonu hakkında bilgi veren Yılmaz, "Ülkemizin ekonomik kalkınmasını gerçekleştirip, gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi yolunda çaba harcamak; bu doğrultuda serbest rekabetçi bir ekonomik ortamın oluşması için faaliyette bulunmak.

Üyelerimizin iş hacmini artırmalarına yardımcı olmak, bu doğrultuda ulusal ve uluslararası pazarda rekabet güçlerini yükseltici, sürekli gelişmelerini sağlayıcı bilgi akışını gerçekleştirmek ve bunun için gerekli desteği vermek. Yüksek teknolojiye dayalı, üretimi esas alan bir anlayış doğrultusunda, uluslararası standartlara uymayı ve çevreye duyarlı davranmayı müessese kültürü haline getirmek. Güçlü de olsa, haksızın karşısında olmak; zayıf da olsa, haklının yanında yer almak. Hür teşebbüsü esas alarak, ekonomik faaliyetlerin tüm aşamasında girişimci ruhu harekete geçirmek ve yaygınlaşmasını sağlamak. Ülke kaynakları ve insanlığın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, sürekli, kalıcı ve faydalı projeler üretmek; bu projeleri hayata geçirmek için, üzerimize düşen görevi yerine getirmek. Sermayedar, üretici ve proje sahibini biraraya getirerek, global pazarda etkili olacak üretimin gerçekleşmesine öncülük etmek" dedi.

Yapılan ziyarete MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, başkan yardımcıları Hakan Kayacı, Ali Kıraç, Seyid Serdar Akyurt, Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Gökçen Küçükçelebi, Yunus Cacim, Sahir Carıllı ve Şube Sekreteri Murat Öcal katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Damatlar Yusuf Yılmaz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title