Haberler

Muratpaşalı Muhtarlara Yatırım Turu

Muhtarlar Meclisi’ne katılan Muratpaşalı muhtarlar, Muratpaşa Belediyesi’nin devam eden, tamamlanan projeleri ve üretim tesislerini inceledi.

Muhtarlar Meclisi'ne katılan Muratpaşalı muhtarlar, Muratpaşa Belediyesi'nin devam eden, tamamlanan projeleri ve üretim tesislerini inceledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın iki ayda bir yaptığı Muhtarlar Meclisi Toplantısı, Engelsiz Kafe'de yapıldı. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa Muhtarları ve Belediye Meclisi Üyeleri'ninin katıldığı toplantının ardından Muratpaşa Belediyesi'nin devam eden, tamamlanan projeleri ve üretim tesislerini içeren inceleme turu yapıldı. Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Durna, Hasan Kilit, Hüseyin Sarı ve Yener Altıntaş da, muhtarların sorularını yanıtladı.

Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, 56 mahallesi olan Muratpaşa Belediyesi'nin çalışmalarını, yatırımlarını yerinde görmekten mutlu olduklarını söyledi. Akcan; "Her sorunumuza çare üreten Başkanımız Ümit Uysal'a teşekkür ediyorum. Muratpaşa'nın bir muhtarı olarak; belediyemizin, mahallelerimizdeki parklara dikilen bitkilerin, fidanların, tüm Türkiye'ye örnek olan yeraltı konteynerlerinin, asfaltımızın Muratpaşa Belediyesi'nce üretiliyor olması bizleri de gururlandırıyor" dedi.

Muhtarların, hizmet ve yatırım turu Muhtarlar Meclisi'nin yapıldığı Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de başlayıp, Fener Yaşlıevi, Şehit Barış Akkabak Parkı, Azerbaycan Kültür Parkı, Turan Atasever Parkı, Ermenek Mahallesi'nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bitki ve Fidan Üretim Tesisi, Türkan Saylan Eğitim Bilgi Merkezi ile Kreş ve Gündüz Bakımevi, Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeraltı Konteyneri Üretim Tesisi, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi, Kızıltoprak Gençlikevi, Sosyal Yardım Merkezi, Döşemealtı'nda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Üretim Tesisi ile yol ve kaldırımları yenilenen mahallelerde tamamlandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Akcan Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

title