Haberler

Cinsiyetçi küfür eden Murat Övüç'e bir darbe daha! Yerine Yeşim Salkım çıkacak

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfürler etmesinin ardından büyük tepki almıştı. Olay sonrasında özür dileyen Övüç'e gelen tepkilerin dinmemesi üzerine konser anlaşması iptal edildi. Övüç'ün yerine ise Yeşim Salkım konser verecek.

KADINLARA ÜCRETSİZ OLACAK

Yeşim Salkım'ın konserine, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

NE OLMUŞTU?

Sosyal meyda fenomeni Murat Övüç, şarkı söylemeden önce sahneden şarkıcı Yeşim Salkım'a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Övüç, Salkım'a küfrederken dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi tepkilere neden olurken; Salkım söz konusu videoyu paylaşarak, "Keşke o ağzından çıkanı duysan, unutma kontrolsüz güç güç değildir, bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana" dedi.

"BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPTIM"

Instagram hesabından video yayınlayan şarkıcıyı etiketleyen Övüç, "Suskunluğumu bozuyorum, artık konuşmanın vakti geldi. Öncelikle sayın Yeşim Salkım hanımefendi de çok özür diliyorum. Yaptığım çok büyük bir terbiyesizlikti. Kendisinden çok özür diliyorum. Lütfen özrümü kabul eylesin" demişti.

"TEHDİT EDEREK İŞLERİMİ İPTAL EDİYORLAR"

Tepki çeken sözlerinin ardından bazı konserleri iptal olan Övüç, sözlerine şöyle devam etmişti: "Günlerdir çalıştığım iş yerlerini telefonlarla 'Murat Övüç'ü çıkarmayın, çıkarırsanız sıkıntı yaşarsınız' gibi bir sürü tehdit geliyor. Bunu da yapan 20 kişilik bir örgüt. Firmalarımı arayıp işlerimi iptal ediyorlar, etsinler hiç sıkıntı değil."

Cinsiyetçi küfür eden Murat Övüç'e bir darbe daha! Yerine Yeşim Salkım çıkacak

Cinsiyetçi küfür eden Murat Övüç'e bir darbe daha! Yerine Yeşim Salkım çıkacak

Cinsiyetçi küfür eden Murat Övüç'e bir darbe daha! Yerine Yeşim Salkım çıkacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Yeşim Salkım Murat Övüç Haberler

500

Yorumlar (29)

vatansever:

Küfrederek meşhur edilen bir yaratık. En çok takipçisi de bayan. Buradan anlaşılıyor ki, Demek ki söz konusu bayanlar küfürden çok hoşlanıyor. . . . Yoksa bu varsayımı genele mi yaymak lazım. . . bilemedim. SONUÇ: EDİLEN ZATEN LANET YARATIK TA PEKİ ONU ALKIŞLAYANLAR, TAKİP EDİP MEŞHUR EDENLER DE ÖYLE OLMUYOR MU?

28
0
yanıtYanıtla
OSMANLI:

gerçek olan durumu çok doğru süper bi yorumla açıklamışsınız teşekkür ler

yanıt1
yanıt0
eren:

LÜTFEN TÜM GÖRSEL VE YAZILI BASINA SESLENİYORUM. . . BU ADAMI ? HABER YAPMAYIN, DEĞERLERİMİZE SAYGI DUYUN, BU ADAM ? OLUMLU YADA OLUMSUZ TÜM HABERLERİ REKLAM MALZEMESİ YAPIYOR!

20
1
yanıtYanıtla
E:

Eren bu söylemlerin le istanbul sözleşmesini ihlal ediyorsun yani suç işlemiş oluyordu aman dikkat hocam

yanıt4
yanıt2
Sessiz:

Başka türlü nasıl meşhur olacak ya birilerine sataşacaklar ya açılıp saçılacaklar yada bunlar gibi işte malum tipler

19
2
yanıtYanıtla
Ender balcıoğlu:

Murat övüç sen yeşim salkımın tırnağı olamazsın unutma

16
4
yanıtYanıtla
atcan:

bu madamı kim meşhur etti kim her yerde karşımıza çıkarıyor. karşımıza çıkaranların amacı nedir. zaten toplum karıştı karışacağı kadar.

20
0
yanıtYanıtla
Cumhur:

Pisliğin tekidir bu murat övüç.cehennemlik bir yaratık.topluma kötü bir örnek.ona iş verenler bile cehennemliktir.murat övüç hayır yapıyormuş.pis boklu parayla hayır yapıyor.anlayan anladı

16
2
yanıtYanıtla
Aykut:

bundan 30 yıl önce büyüklerimiz mfö grubunu beğenmiyordu... Şimdi ise ajdarlar ,muratlar daha ismini sayamayacağım acayip acayip tipler türedi. .gerçek sanata ve sanatçıya gerçekten çok yazık..

12
0
yanıtYanıtla
SEVGİLİ YEŞİM SALKIM:

AİL ŞU ADAMI PİYASADAN HA GAYRET!

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title