Haberler

Murat Karayılan kimdir? Murat Karayılan nereli, kaç yaşında?

Güncelleme:

Gündemden düşmeyen ve hakkında arama kararı olan Murat Karayılan kimdir? Murat Karayılan nereli, kaç yaşında? Murat Karayılan nerede? Detaylar haberimizde.

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde yer alan Murat Karayılan kimdir? Murat Karayılan nereli, kaç yaşında?

MURAT KARAYILAN KİMDİR?

Murat Karayılan 5 Haziran 1954'de Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde doğdu. Yüksekokul'da makine bölümünü bitirdi. 1979'da PKK'ya katıldı. "Cemal" kod adını kullandı. Başlangıçta eylemlerini Şanlıurfa'da yürüttü, sonra Suriye'ye kaçtı. 1999'da Abdullah Öcalan'ın yakalanmasından sonra PKK'nın başına geçti. Örgütü Kuzey Irak'ta Kandil Dağı'ndaki üsten yönetti. 14 Ekim 1999'da ABD Hazinesi, Karayılan'ın önemli bir uyuşturucu kaçakçısı olduğunu ilan ederek ABD vatandaşlarının kendisiyle mali ve ticari ilişkiler kurmasını yasakladı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Cumhuriyeti Murat Karayılan Şanlıurfa Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (10)

VATANDAŞ:

TÜRKİYE nin PENÇESİNDEN KİM KAÇTI Kİ SEN KAÇACAKSIN AZ KALDI YAKINDIR....

42
16
yanıtYanıtla
Nrt:

Allahın izniyle TÜRK ordusu peşinde er yada geç belanı bulacaksın, zalimler vatan hainleri, sizler Vatanımıza bu kadar maddi manevi zarar vermeseydiniz nekadar güzel bir refah düzeyimiz olacaktı

yanıt8
yanıt2
oben:

kara yılan olsun ak yılan olsun hepsini parçalara ayıralım sağ teslim olanlar bilgi verildikten sona parçalara ayırın türkiyedeki kalan akrabağlarını ülkeden sürün mal varlıklarını devlete devralın valla ben kanunu böyle yazıyorum ya siz

27
8
yanıtYanıtla
Adalet sadece bir isimdir.:

Vatandaşlıktan çıkartsınlar o yeter bana, mal varlığı da ihaleyle satılıp kendilerine verilsin istemez kimse onların 3 kuruşunu.

yanıt0
yanıt0
Ceto Hollanda:

Karayilan avrupada, bosuna dagda magrada aramayin

19
11
yanıtYanıtla
Can:

Murat Karayilan Isvicrede veya Almanyada! Demedi demeyin!

18
8
yanıtYanıtla
Murat:

Nereden biliyorsun bilgimi geldi sana

yanıt2
yanıt0
TÜRK:

ABD ye baksanıza terör örgütü lideri olduğundan değilde uyuşturucu kaçakçısı olduğu için abd vatandaşlarının karayılan ile, ticaretini yasaklıyor düşünsenize abd tüekiyeye İran ile iialışveriş yapıyor diye sırt çeviriyordu karayılan İran ile eşit konumda abd nini gözünden karayılan ile ticaret yasaklamış desinler diye bunu yaptı abd pkk ya hertürlü desteği sunuyor

4
1
yanıtYanıtla
Anadolu:

Trt 6 reytiklerini yükseltmek için pkk ile anlaşıp kanala çıkaranlar kimlerdi acaba? Barzaneyi ülkemize getirip halkın önünde konuşma yapanlar kimlerdi acaba? Açılım Açılım diye yüzlerce ana kuzusunu kıydıranlar kimlerdi acaba? Bunlar sadece bir kaçı yüzlerce sorular var kafamda. Uyuyun güzel memleketimin insanları. Sadece aynı haber kanallarına bakın. Nerde kalmıştık hımm hatırladım şimdide uzaya çıkacaz. Hadi inşallah. Şimdiden isimlerinizi yazdırmayı unutmayın. Uzaya çıkacak yolcu kalmasın. Aynen devam uyumaya.

2
2
yanıtYanıtla
maho-aga:

oyleyse güzel daha iyi paketlenir. . . .

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title