Haberler

Murat Başoğlu'nun Yeğeniyle İlgili İddialara Ateş Püskürdüğü Video Yeniden Gündemde

Güncelleme:

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, yasak aşk yaşadığı öz yeğeniyle ilgili haberlere 2016 yılında katıldığı programda tepki göstermişti. Başoğlu'nun bir yıl önceki görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Murat Başoğlu'nun teknede öpüşürken yakalandığı kadın, yeğeni Burcu Kabadayı çıktı. Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı.

CANLI YAYINDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Türkiye gündemine oturan skandalla ilgili detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Öz yeğeni ile teknede uygunsuz şekilde görüntülenen Murat Başoğlu, 2016 yılında Kanal D ekranlarında konuk olduğu programda hakkında çıkan haberlere tepki göstermişti.

"YAZDIKLARI KİŞİ BENİM ABİMİN KIZI"

O dönem Bebek'te sarışın bir kadınla görüntülenen Murat Başoğlu'nun yanındaki kadın, teknede birlikte görüntülendiği öz yeğeni Burcu Başoğlu'ydu. Magazin basınında "Gizemli sarışınla yasak aşk mı yaşıyor?" manşetleriyle haber olan ünlü sunucu, "Yazdıkları kişi benim abimin kızı, böyle bir şey var mı!" ifadelerine yer vermişti.

VİDEOSU YENİDEN GÜNDEMDE

Skandalın patlamasının ardından Murat Başoğlu'nun 2016 yılında konuk olduğu programda yeğeni hakkında söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Türkiye TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title