Haberler

Muhtarlık Maaşını Lösemili Çocuklara Bağışlıyacak

Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından en büyük mahalle olma özelliğini kazanan Çukurçayır için Gazeteci Kemal Bektaş adaylığını açıkladı.

Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından en büyük mahalle olma özelliğini kazanan Çukurçayır için Gazeteci Kemal Bektaş adaylığını açıkladı.

Trabzon'da yıllardır basın sektöründe hizmet veren Kemal Bektaş, Çukurçayır Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Yıllardır gerek siyasilerden gerek bürokratlardan edindiği bilgi ve tecrübelerini mahallesi için harcayacağını belirten Bektaş, önemli projeleriyle dikkat çekiyor.

Çukurçayır Mahallesi için birçok projesi olduğunu belirten Bektaş, şöyle konuştu: "Öncelikli hedefimiz daha güzel bir Çukurçayır olacak. Hiçbir zaman muhtarın yetki ve görevleri dışında vaatte bulunarak halkımızı kandırmayacağız. Nüfusun hızla arttığı bir mahallede sorunların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Halkımız yetki verdiği takdirde bu sorunların minimuma indirilmesi ve yaşanmaması için her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Görev süresi boyunca dönüşümlü olarak her hafta bir sitemizi ziyaret ederek sorunları dinleyeceğiz ve çözüm önerilerini alacağız. Biz, çöp sorunundan tutun çevre düzenlemesine kadar her alanda titizlikle çalışacağız."

Muhtarlık maaşının artmasına da değinen Bektaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Halkımızın kafasında muhtarlık maaşı ve silah ruhsatları için değişik düşünceler oluşmakta. Biz, demokrasi ve barış içinde yaşamayı benimseyen insan olarak her zaman silahsızlanmaktan yana olduk. Bir diğer konuda muhtarlık maaşının yükseltilmesi. Bu konuda yaptığımız toplantılar sonucunda göreve geldiğimiz taktirde görev süresi boyunca muhtarlık maaşının tamamını lösemili çocuklar yararına diğer gelirleri ise yardıma muhtaç ailelere aktarma kararı aldık. Hedef hizmetse biz bu hizmete talibiz. Rant ve para bizim için doğru değildir." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Bektaş Çukurçayır Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title