Haberler

Muhtarlarla Buluşma" Ziyaretleri

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, “Muhtarlarla Buluşma” ziyaretleri kapsamında Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Demirköy ilçesi köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, "Muhtarlarla Buluşma" ziyaretleri kapsamında Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonunda, Demirköy ilçesi köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Vali Civelek başkanlığındaki toplantıya, Demirköy Kaymakam V. Soner Zeybek, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, kamu kurum kuruluş müdürleri ve muhtarlar katıldı. 2017 yılı köylere yönelik yatırım programları ve köylerin ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Civelek, köylerden kente göçün engellenmesi konusunda da köy muhtarlarının önerilerini dinleyerek, bu konuda gerçekleştirecekleri projelere destek ve katkı vereceğini ifade etti.

Muhtarlar toplantısı sonrasında Vali Civelek, Demirköy ilçesi ve köylerinde ikamet eden şehit ailelerinden Kandemir, Uras ve İlkyaz ailelerini ziyaret etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Esengül Civelek Kırklareli Demirköy Yerel Haberler

title