Haberler

Muhtarlar Günü Kuyucak'ta Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Kuyucak’ta Cumhuriyet Meydanında Kuyucak Muhtarlar Derneği ve daire amirlerinin katılımıyla kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü Kuyucak'ta Cumhuriyet Meydanında Kuyucak Muhtarlar Derneği ve daire amirlerinin katılımıyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen program, Muhtarlar Derneğinin Atatürk Anıtına Çelenk koyması ile başladı. Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün salonuna geçilerek programa orada devam edildi.

Kuyucak Muhtarlar Derneği Başkanı, Belenova Muhtarı Mustafa Sarıca, muhtarların vatandaşların sorunlarını ilgili kurumlara ileten kişiler olduğunu belirterek, " Eşsiz ülkemizin güzel Aydın ilinin bir ilçesi olan Kuyucak'ımızın gerek diğer il ve ilçelere olan yakınlığı, konumu, gerekse tarım ve hayvancılıktaki faaliyetleri ile her zaman göz önünde bulunan çalışkan ilçelerden biridir. İlçemizde 28'i merkez mahalle olmakla birlikte 36 mahalle muhtarlığı bulunmaktadır. Tüm ilçemizin nüfusu toplamda 26 bin 900'dür. Demokrasinin kılcal damarları olan muhtarlar vatandaş ile devlet arasındaki ilk köprüdür. Vatandaşın mahalledeki sorunlarını ve taleplerini ilgili kurumlara iletmek ve takip etmek aynı zamanda kurumların mahallelere yönelik çalışmalarının aktarılması konularında muhtarlar ilk köprüdür" dedi.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk ise "Vatandaşlarımızı bizzat ziyaret ederek sorunlarını isteklerini dinliyorum. Ancak bu konuda muhtarlarımıza da çok iş düşüyor. Muhtarlarımız ile iletişim halindeyiz ve daha iyi hizmet için bunu sürekli hale getirmeliyiz. Vatandaşlarımızla aramızda bağ kuracak Kişiler de bizzat muhtarlarımızdır. Tüm muhtarlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza benim kapım ardına kadar açıktır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıca Pazaryeri Kuyucak Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title