Haberler

Muhafazakar Bir Hayat Yaşayan Yaşar Alptekin Sakallarını Kesip Eski Günlerine Döndü

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Yaşar Alptekin kendisini dine adayınca imajını da değiştirmişti. Alptekin, yeniden imaj değiştirip eski günlerine döndü.

90'ların popüler ismi Türk sinemasının yakışıklı oyuncusu Yaşar Alptekin 2000'lerin başında iç dünyasıyla ilgili önemli bir dönüş yaşamış ve hidayete ermişti. Hacca giden Yaşar Alptekin değiştirdiği giyim tarzı ve sakallarıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Bu hafta Yaşar Alptekin sosyal medya hesabından altında kot pantolon üstünde spor gömlekle bir fotoğraf paylaştı.

"BEN DİNİMİN ADAMIYIM"

Yeni imajıyla ilgili ilk kez Duymayan Kalmasın programına konuşan Yaşar Alptekin; "Ben ilahiyatta okumadım, imam hatipte de okumadım. Sanatçıyım daha önceden, yine sanatçıyım. Dolayısıyla da bir dönem sanatçılığa ara vermiştim. Yeniden sanatçılığa başladım. Ben imam hatipte okuyup da sonradan meşhur olacağım diye ortalara çıkmadım. Benim her zaman söylediğim bir şey var; 'Ben din adamı değilim, dinimin adamıyım… Dolayısıyla da ben çıkmış olduğum bir yolda piştiğime inanıyorum. Sakallar gitti, kıyafet değişti. 13 senedir hiç böyle profesyonel çalışmalar yapmamıştım. Açıkça söylemek gerekirse biraz zorlandım. Ama fotoğrafçıya rica ettim, biraz müzik yaptılar, müzikle biraz havaya girdim. Bu işe girmemde aracı olan insanlar var, ben yoksa böyle asırlık çınar ağacı gibi bekliyordum bir kenarda. Ama Allah razı olsun, asırlık çınar ağacına su verdi, oradan bir filiz çıkardı. Onun için güzel bir ekip çalışması oldu. Özlemişim de onu anladım. 13 senedir dile kolay… Her şey çok güzel oldu."

"HEMEN TEPKİ GÖSTERMESİNLER"

Alptekin sözlerine şöyle devam etti: "Olumlu dönüşler aldım. Ben herkesten memnundum. Çünkü özlediğim bir mesleğe kavuşmuş oldum. Allah bana böyle bir fırsat vermiş, fizik vermiş, yetenek vermiş… Eğer ben buna kullanmazsam hiç olmaz. Dolayısıyla ben de ekibim sayesinde bunu kullandım. Hemen tepki göstermesinler. Beklesinler yorum yapmasınlar hemen. Sosyal medyada bir fotoğraf paylaştım hemen negatif-pozitif yorumlar gelmeye başladı. Bir şeyi bekleyin, 'bu adam ne yapıyor, bir bakalım nedir?' diye bekleyin…"

İşte Yaşar Alptekin'in yeni imajı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yaşar Alptekin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (163)

TC1:

Kusura bakmayın Yaşar Bey size piştiğinizi kim söyledi. Kimden berat aldınız.!!!!!!!

69
4
yanıtYanıtla
Barbaros Barut:

adam piştim dememiş ki piştiğime inanıyorum demiş. kendi düşüncesini söylemiş.

yanıt2
yanıt5
Napcan:

Herşeyin aşırısından kaçınmak lazım. Dini şalcar cübbe ve sakaldan ibaret sanan şekilci insanlarda var. Dinin temili Allah inancıdır. Herşey O nundur ve O na döndürülecektir. Allah kainatı bir sistem bir dizayn üzerine kurmuş her meleğe o sistemi yürütecek yetkiyi vermiştir. Kuran ı kerimde Biz derken Allah melekleride görevlerinden dolayı Biz in içine almıştır. Bu sisteme inanmak ve herşeyin kontrolünün Allah ın olduğuna iman etmek gaybe yani görünmeyene (Allah ve yarattığı sisteme) inanmak imandır. Yok sakal bırakmış yok şalvar giymiş. Bunlar onun dindar olduğunun kanıtı değildir. Allah a ve yarattığı sisteme inanmak bence şahsi görüşümce cennete girmeye yeterbilir. Geriye kalan zikir ibadet cennetin en güzel yerine demir atmaktır. Allah bizleri cennete girenlerden ve cennetin en güzel yerine zincir atanlardan eylesin

42
14
yanıtYanıtla
yani:

diyosun?

yanıt0
yanıt0
İSİMSİZ:

ŞEYTANDA ALLAHA İNANIYOR KARDEŞ. ALLAHIN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRENE MÜSLÜMAN EMİRLERİ YERİNE GETİRMEYENE VE TEVBE ETMEYENEDE MÜNAFIK DENİR. . . .

yanıt3
yanıt0
REF:

Sevgili yaşarcım dinde para cok ama sen bilemedin kazanmayı eski mesleğine dön herkes dini kullanamaz ağzın bol laf yapmalı dini cok iyi bilmelisin yapmasanda sen sadece görüntüden ibaret bir dini tercih ettiğin icin para konusunda sınıfta kaldın :D

34
17
yanıtYanıtla
MEHEMEE..:

ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİNİ İSLAH ETSİN.

yanıt2
yanıt3
cenk:

e sakal kesip poz vermesi dinden cıktığı anlamına mı geliyo hay ALLAHIM

26
5
yanıtYanıtla
laikci:

baktı dinde para yok geri podyuma dondu seni gidi seni . D

22
8
yanıtYanıtla
aydın:

tv lerde herkesi kandırdı sahte balları sattırdı ne ayaksın bu dünyada işin iş geç bakalım böyle dalganı

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title