Haberler

Safiye Soyman, klip çekmek için Bodrum'da otel kapattı

Güncelleme:

Safiye Soyman, 30. sanat yılına özel albümününde yer alan tüm şarkılara klip çekmek için Bodrum'da otel kapattı.

Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Safiye Soyman Muğla'nın Bodrum ilçesinde 'Nerde Kalmıştık' albümünün tüm şarkılarına klip çekti.

Kariyerinin 30'uncu yılını kutlamaya hazırlanan Safiye Soyman, Temmuz ayı ortasında tüm platformlarda yerini alacak yeni albümü "Nerde Kalmıştık"taki şarkıları için Erkan Nas yönetmenliğinde klip çekti. Çekimler için Bodrum'da yer alan bir oteli bir haftalığına kapatan Soyman, müzik şirketinin sahibi Bülent Kaya ile birlikte seti ziyaret eden basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

30 YILLIK KLİP HASRETİ SON BULDU

Son zamanlarda sanat camiası ve şarkıcılar hep single çıkarttığına dikkati çeken Safiye Soyman, "Biz de dedik ki 'Nerde Kalmıştık' diyerek yok olmaya yüz tutan albüm geleneğini devam ettirelim. Sevgili patronumuz Bülent Kaya'da bu konuda bizden desteğini esirgemedi ve şarkılarımızı bir bütün halinde, albüm şeklinde sizlerle buluşturmaya karar verdik. Bunun yanı sıra önemli olduğunu düşündüğüm bir detay var. 'Gelen Vurdu Giden Vurdu' şarkısının bu albümde yer almasının da en önemli nedeni budur. 30 sene önce çıkarttığım bir parça. O zamanlar klip diye bir şey yoktu ve bu şarkı hep içimde bir ukde kalmıştı. Aynı zamanda benim meşhur olduğum parça olduğu için buna bir klip çekelim istedik" dedi. Soyman, bu konudaki heyecanını kelimelere dökmekte zorlandığını kaydetti.

Safiye Soyman, klip çekmek için Bodrum'da otel kapattı

Temmuz ortasında müzikseverlerle buluşacak olan albümde Soyman, 'Gelen Vurdu Giden Vurdu' dışında 'Duydun mu Yar', 'Kanıma Dokundu', 'Hadi Çal' ve 'İsmi Lazım Değil' gibi şarkılar yer alırken, albümün sürpriz şarkısı ise 'Şımart Beni Aşkım' olarak öne çıkıyor.

Safiye Soyman, klip çekmek için Bodrum'da otel kapattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Safiye Soyman Bodrum Muğla Haberler

500

Yorumlar (7)

timer:

ya biri şu nedüğü belirsizleri gündem yapmasın yazıktır . boş insanlar

5
0
yanıtYanıtla
nurcan:

:)))) çok renkli bir kişilik maşallah yaaaa

1
3
yanıtYanıtla
kara:

bir haftalığına otel kapatmak ????? kaç para 1 milyar vardır he

2
1
yanıtYanıtla
ceto:

evlerden uzak Allah muhafaza :( tipe bak :(

0
3
yanıtYanıtla
BANU:

Benim Bildiğim SAFİYE Bu İşi BELEŞE Getirip, Üstüne Para Almıştır..

2
0
yanıtYanıtla
köprülü suat paşa:

Bu renkli balon tedavülden kalkmamış mıyd?

1
0
yanıtYanıtla
yahya özal:

''. . . otel kapattı'' yalanını uyduranın bir yerlerinde çıban çıksın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title