Haberler

Muğla Kuyumcudaki Hırsızlığın Zanlısı Tezgahtar Çıktı

Kuyumcudaki hırsızlığın zanlısı tezgahtar çıktıMUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir kuyumcudan gerçekleşen 1.5 milyon lira değerinde olan ziynet eşyası hırsızlığıyla ilgili işyerinin tezgahtarı 38 yaşındaki M.Ç. (Murat Çiçek), polis tarafından gözalıtna alındı.

Kuyumcudaki hırsızlığın zanlısı tezgahtar çıktı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki bir kuyumcudan gerçekleşen 1.5 milyon lira değerinde olan ziynet eşyası hırsızlığıyla ilgili işyerinin tezgahtarı 38 yaşındaki M.Ç. (Murat Çiçek), polis tarafından gözalıtna alındı. Adliyeye sevk edilen M.Ç., tutuklandı.

İçmeler Mahallesi'nde yer alan Mehdi Yardımcı'ya ait 'Greenhouse' adlı kuyumcudan, geçen pazartesi günü hırsızlık meydana geldi. Kuyumcu dükkanı içindeki vitrinlerde bulunan çoğunluğu pırlanta taşlardan oluşan 1.5 milyon değerinde olduğu açıklanan ziynet eşyalarının çalınması ardından polis harekete geçti. İşyerinin arka kapısındaki plastik kepengin tornavidayla açılarak kilitlenmeyen kapıdan içeri girildiği tespit edildi. Güvenlik kameraları çalışmayan kuyumcu dükkanında, parmak izi ve çevredeki MOBESE kameralardan inceleme yapıldı. Yapılan araştırma ve çalışanların sonunda, bir ay önce tezgahtar olarak kuyumcuda işe başlayan 38 yaşındaki M.Ç.'nin hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edildi. Kuyumcuda hiçbir şey olmamış gibi çalışan M.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak emniyete getirildi. M.Ç., sorgusunda suçunu itiraf ederek ziynet eşyalarını sakladığı yeri gösterdi. Polis, çalınan ziynet eşyalarını buldu. Çağrılan bilirkişi heyeti, çoğunluğu pırlanta taşlardan oluşan ziynet eşyalarının piyasa değerinin 1.5 milyon lira olduğunu tespit etti. Ziynet eşyaları tutanakla, kuyumcuya teslim edildi. Poliste işlemleri tamamlanan M.Ç., "Nitelikli hırsızlık ve güveni sus istimal" suçlarından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Çiçek Marmaris İçmeler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title