Haberler

Muğla İşadamından, 15 Temmuz Şehidi Kardeşi Adına Toplu Sünnet Hayrı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan turizmci işadamı 59 yaşındaki Abdulkadir Büyükcengiz, 15 Temmuz şehidi olan kardeşi 52 yaşındaki Adil Büyükcengiz adına hayır olarak kentteki 7 çocuğu sünnet ettirdi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşayan turizmci işadamı 59 yaşındaki Abdulkadir Büyükcengiz, 15 Temmuz şehidi olan kardeşi 52 yaşındaki Adil Büyükcengiz adına hayır olarak kentteki 7 çocuğu sünnet ettirdi. Büyükcengiz, ilerleyen günlerde 50 çocuğu daha sünnet ettireceğini söyledi. Dalyan Mahallesi'nde otel işleten işadamı Abdulkadir Büyükcengiz, 15 Temmuz şehidi kardeşi Adil Büyükcengiz adına, yarı yıl tatilinde, Ortaca ve Dalyan'da ilk etapta belirlenen ihtiyaç sahibi 7 çocuğu, geçen 22 Ocak'ta Ortaca Devlet Hastanesi'nde sünnet ettirdi. Sünnet sonrası dün (pazar) akşam otelde düzenlenen törene; Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Gürbüz, Muğla İl Müftüsü Abdurahman Koçak, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Evren Ekmekçi, bazı kurumların müdürleri, şehit yakınları, gaziler, sünnet çocukları ve aileleri katıldı. Muğla Valiliği İl Müftülüğü Mehteran Takımı etkinlikte, gösteri yaptı. Ardından Kuran'ı Kerim okundu. Gelen konuklara yemek ikramında bulunuldu. Yemek sonrası katılımcılar, sünnet çocuklarına takı taktı.

Çocukları sünnet ettirmenin manevi mutluluğunu yaşadığını ifade eden Büyükcengiz, Aslında 25 çocuğu sünnet ettirecektik ama belirlediğimiz çocukların sadece 7'sine ulaşabildik, 50 çocuğu daha sünnet ettireceğim. Sünnet çocuklarının yüzlerinde gördüğüm mutluluk bana yetiyor. Afrin'de savaşan Mehmetçiklerimize Allah kuvvet versin. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum dedi.

Kaymakam Erdoğan ise Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum 15 Temmuz şehidimizin ağabeyi Abdulkadir Büyükcengiz beyin bizden talebiydi, böyle bir hayırda bulunmak isteyince biz de vakıf olarak yardımcı olacağımzı söylemiştik. 7 ihtiyaç sahibi vatandaşımızın çocuğunu sünnet ettirdi. Bu programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Allah annelerine babalarına daha büyük Mürvetlerini göstersin dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oktay Erdoğan Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title