Haberler

Müge Anlı, İzmir'deki depremzedeler için Mobil Aşevi gönderdi

Güncelleme:

Yıllardır ATV ekranlarında yayın yapan Müge Anlı, dün İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrası harekete geçti. Depremzedelerin yaralarını sarmak için Müge Anlı ve Dostları Aşevi İzmir'e ulaştı.

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde şu ana kadar 20'den fazla kişi hayatını kaybetti, 830'dan fazla kişi de yaralandı. 9 binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

DEPREMZEDELERE 3 ÖĞÜN YEMEK VERİLECEK

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında hayırsever Müge Anlı izleyicisi yurdun dört bir yanında hizmet vermesi amacıyla ikisi yerleşik olmak üzere 12 aşevi bağışlamıştı. Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi, 6,6 şiddetindeki sarsıntı ile yara alan İzmir'deki depremzedelere hizmet için deprem bölgesine gitti. 3 öğün yemek ikramı ile depremzedelerin hizmetinde olacak.

Müge Anlı, İzmir'deki depremzedeler için Mobil Aşevi gönderdi

ELAZIĞ VE GİRESUN'A DA GÖNDERMİŞTİ

Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevleri, daha önce deprem felaketi ile sarsılan Elazığ ve sel felaketini yaşayan Giresun'da binlerce kişiye sıcak yemek dağıtmıştı. Öte yandan pandemi döneminde de Gaziantep'te yer alan yerleşik aşevi, evinden çıkamayan yaşlılarımızın kapısına kadar 3 öğün yemek götürmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Müge Anlı Kızılay İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (65)

Murat alman:

Muge senniye van depremi için bunu yapmadın sen niye bukadar iki yüzlüsün hani yardım yap çok güzel ama iki yüzlusun bilki o süzlerini unutmadık

31
28
yanıtYanıtla
Gulay:

Bu soyledikleriz çok ayip

yanıt8
yanıt12
Kemal AKAR:

Van depremine de ''oh olmuş'' ''iyi olmuş'' demişti bu hanımefendi.

27
32
yanıtYanıtla
Vanli:

Van deprevinde sarf etigi sözleri unutmadik.

40
12
yanıtYanıtla
Balyoz:

Van belediyesi başkanı Hangi partili?

yanıt1
yanıt24
DELİ KADİR:

TAMAMDA YALNIZ NEDEN DOĞU İÇİN BÖYLE BİR ŞEY YAPMADI BENCE BUDA TARTIŞILIR

25
25
yanıtYanıtla
orhan:

ne biliyon gardas yapmadigini Haberlere konu edilince mi yapilldi sayiliyor sadece bos konusma

yanıt17
yanıt14
MÜGE ZANLI:

Müge lafım sana ben Türkiye nin her yerindeki depremi aynı acıyla yaşıyorum. Ya sen sadece şov reklam ve türibinlere yalancı göz yaşı döküyorsun

26
22
yanıtYanıtla
Yakup:

Keşke Van depreminde de aynı hareketi yapsaydın

36
10
yanıtYanıtla
Metin:

Ayrimciligin sebebi senin gibilerdir

27
17
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title