Haberler

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Adem Bozkurt ölü bulundu

Güncelleme:

Samsun'da evinden çıktıktan sonra kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan 48 yaşındaki Adem Bozkurt'un yakınları, kayıp adamı bulmak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Program sürerken arama çalışmalarını derinleştiren ekipler, Bozkurt'u silahla göğsünden vurulmuş halde buldu. Talihsiz adamın sağ bulunacağını umut eden aile ise acı haberle yıkıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Acıklı Mahallesi'nde aracını yol kenarına park edip başka bir araca bindikten sonra kendisinden haber alınamayan Adem Bozkurt'un (48) yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, başvuru ile birlikte Bozkurt'u bulmak için çalışma başlattı.

EŞİ VE KIZI MÜGE ANLI'YA ÇIKMIŞTI

Jandarmanın çalışmaları sürerken İstanbul'un yolunu tutan Bozkurt'un eşi ve kızı, ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Programda olay günü Adem Bozkurt'un "Bir misafirim gelecek" diyerek evden ayrıldığını söyleyen ve şüphelendikleri isimlere dair bilgiler veren anne kız, 48 yaşındaki adamın bulunmasını beklerken jandarmadan gelen acı haberle yıkıldı. Gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Dalbahçe Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi sınırında ateşli silahla göğsünden vurulmuş bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede cesedin Bozkurt'a ait olduğu belirlendi.

"KALDIRAMAYACAĞIMIZ KELİMELERLE KÜFRETTİ"

Bozkurt'un cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, güvenlik görevlileri, cinayetle ilgili Ç.A'yı (38) gözaltına aldı. Öte yandan programda kumar alışkanlığı olduğu öğrenilen Bozkurt'un bir hafta on gün önce biriyle tartıştığı ortaya çıkmıştı. Adem Bozkurt'un arkadaşı Mustafa Ulusoy, Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak Bozkurt ile tartışan kişinin kendisini olduğunu söylemiş, kavga nedenini ise "Kaldırmayacağımız kelimelerle küfretti." şeklinde açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Atv Haberler

500

Yorumlar (11)

METE HAN:

Kesin adamı karısıyla kızı öldürmüştür sonrada kayıp diye müge anlıya çıkmışlardır hep böyle olmuyormu zaten ben ezberledim artık bu hikayeleri.

4
30
yanıtYanıtla
Hacı Fışfış:

He doru deyin.eyle olıy

yanıt3
yanıt4
MAHİR:

Gerçek ortaya çıktığı zamanda biz onu öldürmeseydik o bizi öldürecekti derler.

yanıt2
yanıt2
TAM BIR :

Bu kadin daha nice Canlara sebep olacak. Tam bir fiyasko ülmiz icin.

4
23
yanıtYanıtla
Mel:

Hangi kadın

yanıt1
yanıt0
Alii:

Bu kadin

yanıt0
yanıt0
ali:

aynen kardeş. halk bunu qanlamıyor . müge anlı erkek düşmalığı yaparak kadın ölümlerine sebep oluyor. acilen tutuklanması lazım

yanıt1
yanıt2
Erhan:

Müge’nin programı inandırıcı değil, mervenur cinayetinin görgü tanığı kamera kaydını gösteriyor yukardan aşağı paket atıyorlar kurye alıyor diyor ama Müge birşey demiyor ertesi gün cinayet itirafı geliyor , eeeee sana söylüyorlar işte ama olur mu amaç Reyting hep Müge’ye inanmıyorum

5
5
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Birinci supheli veya azmettiren her zaman yakinlardadir. Ben sahsen hic tanimadigim birini şey yapmam

6
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Müge hamfendi çok güzelsin senide dizilerde görmek istiyoruz hehheee

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title