Haberler

Mudanyalı Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı ’Dünya Çocuk Hakları’ gününde düzenlediği gecede, çocuklar çeşitli animasyonlar ve danslarla gönüllerince eğlendi.

AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı 'Dünya Çocuk Hakları' gününde düzenlediği gecede, çocuklar çeşitli animasyonlar ve danslarla gönüllerince eğlendi.

Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde gerçekleşen geceye AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Erdal Kaya, AK Parti Mudanya İlçe Teşkilatı ve Mudanyalı çocuklar katıldı. Çeşitli animasyonların yer aldığı gecede çocuklara yapılan makyajlar ve kostümler oldukça ilgi çekti. Çizgi film gösterimi ile devam eden eğlencede çocuklar hareketli müzikler eşliğinde gönüllerince dans etti. Beyaz perdede Bursaspor'un karşılaşmalarından görüntüler geçerken, çocuklar aileleriyle birlikte Timsah yürüyüşü yaptı. Gece Çocuklara pamuk helva dağıtımıyla son buldu.

Geceye katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili Gözgeç, "Aileler sadece çocuk doğurmuyorlar, çocuk doğururken aslında bir toplumu doğuruyorlar. Çocuk önce anneyi daha sonra yaşadığı ortamı örnek alıyor ve geleceğini ona göre şekillendiriyor. Bu yüzden mutlu çocuklar yetiştirmek çok önemli. Maalesef dünyanın dört bir yanında savaş tehdidi altında büyüyen çocuklar var. Çok şükür ki Türkiye'de çocuklarımız huzur ortamında büyüyor. Bu noktada kendi geleceğimiz için çocuklarımızı daha iyi yetiştirmeli ve daha iyi bir eğitim almaları için üzerimize düşen ne varsa yapmalıyız. Bu tür organizasyonlara hem çocuklarımızın sosyalleşmesi, ailelerin bira araya gelip çocuklarıyla birlikte vakit geçirmesi için gerekli görüyorum. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İyi bir hayat sağlamak amacıyla hazırlanan Çocuk Hakları Sözleşmesi, 191 ülke tarafından kabul edilmiştir. Türkiye'nin de 1990 yılında imzaladığı bu sözleşme toplam 54 maddeden oluşmaktadır" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Yavuz Uğur Mumcu Türkiye Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title