Haberler

Mudanya Belediyesi'den "İKİNCİ Döneme Merhaba"

Güncelleme:

İlçede kültür sanat etkinliklerine hız veren Mudanya Belediyesi ilçede eğitim gören minik öğrencileri unutmadı.

Karagöz – Hacivat ve İllüzyon gösterilerini miniklere sunan Mudanya Belediyesi, etkinliklerine devam ediyor.

"İkinci Döneme Merhaba" etkinleri kapsamında kültür sanat çalışmalarına hız veren Mudanya Belediyesi, ilçede ki okullarda eğitim gören öğrencilere çeşitli gösteriler sunuyor. Yetenek Sizsiniz yarışması finalisti İllüzyonist Salih Gökay ile Karagöz – Hacivat Gölge oyunlarını izleyen öğrenciler hem şaşkınlıklarını hem de heyecanlarını gizleyemediler.
Şükrü Çavuş Sait Eroğlu ve Cafer Yener İlk ve Orta Okulları'nda gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencileri yalnız bırakmayan Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, minik öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. Kültür sanat etkinliklerini sadece büyüklere değil, minik öğrenciler içinde düzenlediklerini ifade eden Poroy, "Öğrencilerimizi ders stresinden bir an olsun uzaklaştırarak, eğlenmelerini sağlıyoruz. Ayrıca kırsal alanda öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.
Mudanya Belediyesi'nin düzenlediği "İkinci Döneme Merhaba" etkinlikleri, 12 Eylül İlk ve Orta Okulu, Mütareke İlk ve Orta Okulu, Mudanya Belediyesi Agah Bursalı Kreşi, Ülkü, Hasköy, Necla Orhan, M.Zeki Yazıcı, Zeytinbağı, Esence Süleyman Avcı, Dereköy ve Çayönü İlk Okulları'nda gerçekleşecek.
.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mudanya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title