Haberler

    Mou'ya United İçin Dev Rakip!

    Manchester United, Perşembe akşamı Liverpool'a UEFA Avrupa Ligi'nde kaybetti ve Louis van Gaal United'daki kötü performansını sürdürdü.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Manchester United, Perşembe akşamı Liverpool'a UEFA Avrupa Ligi'nde kaybetti ve Louis van Gaal United'daki kötü performansını sürdürdü.

    Sezon sonunda görevine son verilmesine kesin gözüyle bakılan Van Gaal'in yerine Jose Mourinho'nun geçeceği konuşulurken Ada basınında çok ciddi bir iddia ortaya atıldı.

    Daily Star Gazetesi'nin haberine göre; Louis van Gaal'in görevine son verildikten sonra United'ın teknik direktör adayları arasına PSG'yi çalıştıran Laurent Blanc da katıldı.

    Jose Mourinho'nun yanı sıra şu an Van Gaal'in yardımcılığını yapan Giggs'i de teknik direktör adayı olarak değerlendiren Kırmızı Şeytanlar'ın, 3. aday olarak da Lauren Blanc'ı belirlediği ve sezon sonunda görüşme yapacağı belirtildi.

    Zlatan için koz!

    Futbolculuğu döneminde Manchester United forması da giyen ve Sir Alex Ferguson'ın çok beğendiği Blanc'ın Manchester United'ın başına geçmesi, Zlatan Ibrahimovic transferinde de koz olarak kullanılacak.

    İddialara göre Manchester United'ın Blanc'ın kapısını çok özel bir teklifle çalacağı ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve Blanc ile arası çok iyi olan Zlatan Ibrahimovic'in transferinde de bu durumu avantaja olarak kullanacağı belirtildi.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manchester United Louis van Gaal Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title