Haberler

    Modric: Ancelotti Bizim Ferguson'umuz Olabilir

    Hırvat orta sahanın kalbi, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin uzun yıllar Madrid kulübünün başında kalmasından yana...

    Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, teknik direktörleri Carlo Ancelotti'nin İspanyol kulübünün Alex Ferguson'u olabileceğine inanıyor.Efsanevi hoca Ferguson, Old Trafford'da 26 sene görevde kalmış ve geçen sene emekliye ayrılmadan önce İngiliz ekibine 13 lig şampiyonluğu, beş FA Kupası, dört lig kupası ve iki defa da Şampiyonlar Ligi'ni kazandırmıştı.Günümüzde bu tarz şeylerin pek yaşanmadığına vurgu yapan Modric, Ancelotti'nin bunu başarabilecek kapasitedeki tek insan olduğunu belirterek, Sportske Novosti'ye verdiği demeçte, "Di Maria ve Xabi Alonso takımdan ayrıldığında bir an olsun endişe etmedim. Kroos ve James gerçekten olağanüstü oyuncular ve bu sene aldığımız sonuçlar, geçen seneye göre kıyasla çok daha iyi olduğunu hepimiz görüyoruz. Tabi bu konumda olmamızı şüphesiz Carlo Ancelotti'ye borçluyuz. Uzun yıllar Real Madrid'de kalmalı. Aynı Ferguson'un Manchester United'da yaptığı gibi." ifadelerini kullandı.Madrid, Kulüpler Dünya Kupası'nda Cumartesi gecesi San Lorenzo'yu 2-0'lık skorla devirerek mutlu sona ulaştı. Bu galibiyetle İspanyol ekibi, tüm turnuvalarda üst üste 23. zaferini yaşadı.Muhteşem bir seriye imza atan Los Galacticos'da Hırvat orta saha, "Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ni üst üste iki defa kazanan ilk takım olacağına sonuna kadar inanıyorum. Bu yolda ise bana göre en tehlikeli rakiplerimiz: Bayern Münih, Chelsea, Barcelona ve Atletico Madrid." dedi.Gelecek ay açıklanacak Fifa Ballon d'Or ödülü adaylarından takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya değinerek, "Kesinlikle Cristiano kazanmalı. Şampiyonlar Ligi ve birçok önemli kupa kazandı. Üstelik adam her maç en az iki gol atıyor!" şeklinde konuştu.

    //

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

    //

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Carlo Ancelotti Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title