Haberler

Moda, Tasarım ve Çok Daha Fazlası Forum Fashion Week'te

Güncelleme:

4. Forum Fashion Week ilham veren bir geceyle başlıyor.

Moda ve alışveriş tutkunları bu yıl da Forum Fashion Week'te buluşuyor.

Tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde moda fırtınası estirecek

Forum Fashion Week, 27 Eylül akşamı, giydiği ilginç kıyafetlerle gündemden düşmeyen ünlü sanatçı Lady Gaga'nın kıyafetlerini tasarlayan 5 önemli tasarımcının konuk olacağı görkemli defileyle başlayacak.

27-29 Eylül arasında Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde gerçekleşecek Forum Fashion Week'te top modeller, defileler, kaçırılmayacak indirimler, özel atölye çalışmaları, kısacası modaya dair her şey bir arada…

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Forum Fashion Week, 27 Eylül akşamı Pera Palace Hotel'de gerçekleşecek görkemli bir moda şovuyla başlayacak. Her giydiği olay olan, sıra dışı sahne kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Lady Gaga'nın cesur ve iddialı kıyafetlerine imza atan tasarımcılar Sorcha O'Raghallaigh, Petra Storrs, Leeroy New, Erevos Aether ve Keko Hainswheeler, muhteşem bir defileyle Türk moda tutkunlarının karşısına çıkacak. Defilede, Lady Gaga'nın konser ve katıldığı şovlarda giydiği kıyafetlerin yanı sıra tasarımcıların çok özel kıyafetleri de sergilenecek.

Bu özel gecede genç modacı Leeroy New'in tasarladığı aksesuarlar, Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği (ÇABA) yararına satışa sunulacak ve elde edilen gelir, moda konusunda eğitim gören gençlere destek olmak için kullanılacak.

Defileler, atölyeler ve modaya dair her şey, Forum Fashion Week'te

Forum Fashion Week kapsamında düzenlenecek etkinlik ve defilelerle 28-29 Eylül tarihlerinde modanın kalbi, Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde atacak.

Marmara Forum ve Forum İstanbul'da iki gün boyunca eş zamanlı düzenlenecek etkinlikler kapsamında moda dünyasının önde gelen isimleri Ece Sükan, Uğurkan Erez, Irmak Atuk, Çağla Şıkel, Ahu Yağtu ve Didem Soydan, moda tutkunlarına özel atölyeler düzenleyecek.

Gerçekleşecek defilelerde ise güzellikleriyle dikkatleri çeken Yolanthe Cabou, Chloe Loughan ve son yılların gözde yakışıklılarından Carlos Martin podyuma çıkacak. Ayşe Hatun Önal da ilk defa düzenleyeceği defile müzikleri ile Forum Fashion Week heyecanına ortak olacak.

Forum Fashion Week kapsamında Forum Trabzon'da Uğurkan Erez ve Irmak Atuk , Forum Çamlık'ta Özlem Yıldız, Forum Mersin'de Tülin Şahin; Forum Bornova ve Forum Kayseri'de Ivana Sert, Forum Aydın'da Nur Yerlitaş moda tutkunları ile buluşarak yeni sezon modasını takip edecek ve atölye çalışmalarına katılacaklar.

Forum Alışveriş Merkezleri'nde heyecan bununla bitmeyecek; düzenlenecek 'Alışveriş Gecesi' ile belirlenen saatler arasında ziyaretçiler en büyük moda markalarına en özel indirimlerle Forum Alışveriş Merkezlerin'de bululaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Lady Gaga Türkiye Eylül Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title