Haberler

Mobilyacı Esnaf İftarda Buluştu

Güncelleme:

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası geleneksel hale getirdiği  iftar davetini bu yıl da Altındağ Belediyesi Tarafından bu yıl hizmete açılan Altındağ Kültür Sarayı'nda yaptı.

Ankara Ak Parti Milletvekili Emrullah İşler, Ankara Vali Yrd. Bilal Bozdemir, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Temel, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Sanayi Sicil İl Müdürü Vehbi Konarılı, Altındağ Müftüsü Enver Türkmen ve bir çok davetlinin katıldığı iftar programına Sitelerden 1000'in üzerinde esnaf iştirak etti.

Konuklara  eski Hacı Bayram-ı Veli Cami imamlarından Abdülkadir Şehitoğlu Kur-an Tilaveti ile eşlik etti. İftar davetinde konuşan Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı,  Şırnak'ta Helikopter kazasında şehit olan askerlerimize rahmet dileyerek sözlerine başladı. "Sizler bu salonları doldurdukça yapamayacağımız, aşamayacağımız engel kalmayacak Allah'ın izni ile, Biliyorsunuz devam eden projelerimiz var, bitirdiklerimiz ve başlayacak olan projelerimiz var. Elmadağ bölgesinde Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesini kuruyoru, şu anda Türkiye'nin en hızlı ilerleyen OSB Projesi olduğu, yetkililer tarafından da defalarca bizlere söylendi, önümüzde bir engel de kalmadı, en kısa sürede ilk kazmayı vurarak ilk etapta 100 ün üstünde fabrikayı inşaa edeceğiz. OSB Kurulduğunda mobilya sektörü 2. ligden, Süper lige atlamış olacak. Tasarım merkezi çalışmalarımız devam ediyor, İnşallah kısa sürede o işi de bitirip Sitelere bir tasarım inovasyon ar-ge merkezi kazandıracağız. Bu merkez yapıldığında artık model bulmak için türlü çabalar harcamanıza gerek kalmayacak, günün trendi ne ise siteler esnafı adına en yetkin üniversiteler, mimarlar bu işleri sizin için yapacak, Mobilya ya bu tesis ile bir standart getireceğiz, kalite testinden geçemeyen mobilyalar kalite kontrol bandrolü alamayacak. Siteler mobilyasının adını Dünya'nın mobilya merkezi olarak akıllara kazıyacağız. Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile Samsun Yolu Mamak'ta Sitelerin ilk Toplu Teşhir yeri olan Siteler Mobilya Sarayı'nın da geçtiğimiz günlerde Açılışını yaptık, biliyorsunuz. buradaki mağazalar siteler üretimi mobilya koltuk satışı yapıyorlar, biz bu avm de sadece siteler üretimi ürünlere izin verdik, burada satılan her koltuk, sitelere kazandırıyor, o koltuğu boyayan boyacı da sitelerde kazanıyor, döşeyen döşemeci de, malzemeci de, iskeletçi de Sitelerden olacak ve Siteler kazanacak. Hepinizi saygı ile selamlıyorum ve Hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı'nın ardından kürsüye gelen Ankara Milletvekili Emrullah İşler; Ramazan ayının rahmet günlerindeyiz, ikinci 10 günü mağfiret ayı olacak, son 10 günü ise cehennemden azat günü olacak. Rabbim inşallah bu mübarek ayda rahmetine nail olanlardan eylesin bizi. Değerli esnaf kardeşlerim sizler helalinden rızıklarınızı kazanıyorsunuz, bu sebeple hepinizi kutluyorum Alın teri ile kazanılan varlık en değerli kazançtır. Siteler esnafı olarak Ankara'nın yüz akısınız hepinize teşekkür ederim. Bu aylarda rabbimde sizlere bol kazançlar nasip eylemesini diliyorum. Helikopter kazasından dolayı 13 şehidimiz var şehitlerimize de rahmet diliyorum. Sizlere ve Başkanımız Hüseyin Taklacı'ya bu organizasyonlarla sizler le bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Emrullah İşler Murat Erat Ak Parti Altındağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title