Haberler

Hulusi Akar'ı Çankaya'ya Getiren Pilot İçin 29 Kez Müebbet İstendi

Güncelleme:

MİT ve Genelkurmay binalarını vuran helikopter pilotları için istenen cezalar belli oldu. Savcı ayrıca Hulusi Akar'ı Çankaya Köşkü'ne getiren eski pilotun 29 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.

MİT ve Genelkurmay binalarını vuran helikopter pilotlarının da yargılandığı Kara Havacılık Komutanlığı davasında savcı mütalaasını açıkladı.

15 TEMMUZ'DA MİT VE GENELKURMAY BİNALARINI VURMUŞLARDI

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da çeşitli kurumlar ile noktaları tarayan helikopter pilotlarının da aralarında bulunduğu 151 sanıklı Kara Havacılık Komutanlığı davasında savcı, esas hakkındaki mütalaasını verdi.

MİT ve Genelkurmay Binalarını Vuran Pilotlar İçin İstenen Ceza Belli Oldu

HULUSİ AKAR'I KÖŞKE GETİREN PİLOTA REKOR CEZA İSTENDİ

Orgeneral Akar'ı Akıncı Üssü'nden Çankaya Köşkü'ne getiren eski pilot albay Uğur Kapan için ise 29 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

MİT ve Genelkurmay Binalarını Vuran Pilotlar İçin İstenen Ceza Belli Oldu

AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASI İSTENDİ

Öte yandan savcı, 86 sanık için 1'er kez, 36 sanık için ise 4 ile 29 kez arasında değişen ağırlaştırılmış müebbet ile 15 yıldan 5 bin 736 yıla kadar hapis cezası istedi. Savcı 21 sanığın beraatını isterken, 2 firari sanığın dosyalarının ayrılmasını talep etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kara Havacılık Komutanlığı Helikopter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title