Haberler

Minik Uğur Son Yolculuğuna Uğurlandı

- Minik Uğur son yolculuğuna uğurlandı

BALIKESİR - Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde haftasonu Deniz ailesinin geçirdiği trafik kazası sonrası derede kaybolan ve dün JAK timlerince ölü olarak bulunan 4 yaşındaki Uğur son yolculuğuna uğurlandı.

Dursunbey'e bağlı Akyayla Mahallesi yakınlarında geçtiğimiz hafta sonu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonrası Harun Deniz(33), Mustafa Deniz(8), yaşamını yitirirken, anne Melek Deniz ise yaralı olarak kurtulmuştu. Ekiplerin aracı dere içinden çıkarmasının ardından araçtan ve araç çevresinde bulunamayan 4 yaşındaki Uğur Deniz, kazadan 5 gün sonra JAK tarafından derede ölü olarak bulunmuştu. Cumhuriyet Başsavcısının yaptığı incelemenin ardından Dursunbey Devlet Hastanesi morguna kaldırılan minik Uğur'un cesedi, bugün sabah saatlerinde hastane gasilhanesinde yıkandı. Dursunbey Belediyesi tarafından sahiplenen minik Uğur'un cenazesi belediyeye ait cenaze nakil aracı ile hastaneden alınarak Dursunbey Merkez Çarşı Cami'ne getirildi. Burada belediye yetkilileri ve zabıta tarafından taşınan minik Uğur'un cenazesi başında vatandaşlar dua etti. Daha sonra minik Uğur'un amcası ve Akyayla Köyünden yakınları cenaze başına gelerek taziyeleri kabul ettiler.

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Dursunbey mezarlığına defin edilen 4 yaşındaki talihsiz Uğur'un cenazesine Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan yardımcısı Sadettin Aslan, cenaze yakınları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Cenazede çocuğun amcaları İsmail ve Lokman Deniz'in üzüntüsü yüzlerine yansıdı. Öte yandan minik Uğur'un JAK tarafından bulunmasının ardından bir askerin Uğur'u kucağına alıp yüzüne baktığı fotoğraf ilçe halkını hüzne boğdu. Fotoğraf günün en acı fotoğrafı oldu.

(HD)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Melek Deniz Balıkesir Dursunbey 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title